ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΔΙΕΘΝΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ...


ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε για άλλη μία φορά η Παιδική Χορωδία Δήμου Διονύσου με τη συμμετοχή και την εμφάνισή της στο Φεστιβάλ 2ο TRIKALA CANTAT.

Οι μικροί χορωδοί τους Δήμου μας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Στέφανου Καρδιόλακα, ενθουσίασαν με την ερμηνεία τους και απέσπασαν την αναγνώριση και τα εύσημα των θεατών αλλά και την επιβεβαίωση της μουσικής τους αξίας με σημερινή επιστολή του καλλιτεχνικού διευθυντή του φεστιβάλ κ. Νίκου Ευθυμιάδη, που συγχαίρει τα παιδιά, τους γονείς, τον μαέστρο και τον Δήμο Διονύσου, για τη σοβαρή και αξιέπαινη προσπάθεια, ενώ απευθύνει και πρόσκληση για συμμετοχή της χορωδίας σε Διεθνή Φεστιβάλ, Διαγωνισμούς και Συναυλίες στο άμεσο μέλλον.

Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ και τα πιο θερμά συγχαρητήρια!!! (Φωτό από την παρουσία στα Τρίκαλα και τη διήμερη πολιτιστική εκδήλωση του Δήμου Διονύσου «Απ’ την Ελλάδα ως την καρδιά μια αγκαλιά τραγούδια» στις 4 και 5 Μαρτίου 2017 που περιελάμβανε το 3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Παιδικών Χορωδιών και τη συναυλία της Παιδικής Χορωδίας Δήμου Διονύσου με την ορχήστρα του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων και τον Βασίλη Λέκκα.).

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ