ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τους καθηγητές των επιμορφωτικών τμημάτων Φιλοσοφίας, Αρχαίων Ελληνικών Μνημείων και Σύγχρονης Ιστορίας κ.κ Άννα Μαρκοπούλου Δρ. Φιλοσοφίας, Αθανάσιου Νακάση Δρ. Ιστορίας της Αρχιτεκτονικής και Ιωάννη Αντωνόπουλου Δρ. Ιστορίας, αντίστοιχα, βράβευσε ο Δήμος Διονύσου, για την αφιλοκερδή διδασκαλία τους και τη συνολική προσφορά τους στην Παιδεία και στον Πολιτισμό...
στην τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017, στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

Τη βράβευση έκανε, εκ μέρους του Δημάρχου Διονύσου κ. Διονύση Ζαμάνη, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Κοιν. Δομών κα Αναστασία Στασινοπούλου, η οποία παρουσίασε αναλυτικά τα βιογραφικά στοιχεία των Καθηγητών, τους οποίους ο Δήμος έχει την τιμή να φιλοξενεί επί 4 συναπτά έτη, και αναφέρθηκε στην πλούσια και γεμάτη διακρίσεις ακαδημαϊκή τους πορεία, καθώς και στο πολύ σημαντικό έργο τους.

Οι Καθηγητές πραγματοποιούν δωρεάν σεμινάρια στο πλαίσιο των επιμορφωτικών τμημάτων που διοργανώνει ο Δήμος για τους πολίτες στην αίθουσα του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Αγ. Στεφάνου.

Οι κ.κ. Α. Μαρκοπούλου και Αθ. Νακάσης – o κ. Ι. Αντωνόπουλος δεν παρευρέθη λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων - ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο, την Αντιδήμαρχο και τον Δήμο Διονύσου για την τιμητική βράβευση, καθώς και για την ευκαιρία που τους δίνει να προσφέρουν στους πολίτες τα επιμορφωτικά σεμινάρια και δήλωσαν ότι με χαρά θα συνεχίσουν τη διδασκαλία τους και στο μέλλον. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, η δημοτική σύμβουλος κ. Χρυσούλα Ντούντα, καθώς και πάρα πολλοί μαθητές των επιμορφωτικών τμημάτων.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ