ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2017: ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ 1-10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ, ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΤΟΥΣ VEGAS ΚΑΙ ΤΗ ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολιτιστικές Εκδηλώσεις ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2017

Ξεκινούν την  Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2017, οι οποίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

3 θεατρικές παραστάσεις, 2 συναυλίες, 1 εκδήλωση στον Αρχαιολογικό Χώρο Βωμού Διονύσου και το Συμπόσιο Οίνου & Αμπέλου, υπόσχονται να προσφέρουν ένα πλούσιο και πολύ ποιοτικό πρόγραμμα.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης,  με την ευκαιρία της έναρξης των εκδηλώσεων, σημειώνει:

«Ο Πολιτισμός είναι σημαντικό αγαθό αλλά και τρόπος έκφρασης του ανθρώπου και ο Δήμος Διονύσου δίνει προτεραιότητα σε αυτόν ως αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη.

Για το σκοπό αυτό καθ ‘ όλη τη διάρκεια του χρόνου πραγματοποιεί πολιτιστικές εκδηλώσεις αλλά και πληθώρα δραστηριοτήτων και επιμορφώσεων, προσφέροντας δυνατότητες συμμετοχής και δημιουργικής ενασχόλησης στους δημότες και κατοίκους του.

Το φετινό πρόγραμμα των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ 2017 περιλαμβάνει παραστάσεις και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις με μεγάλη ποικιλία και για όλες τις ηλικίες, που επελέγησαν με κριτήριο την υψηλή αισθητική, για να προσφέρουν δωρεάν, ποιοτική ψυχαγωγία και διασκέδαση.

Σας προσκαλούμε όλους να έρθετε στις εκδηλώσεις αυτές και να μοιραστούμε μαζί όμορφες πολιτιστικές βραδιές».


Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.