ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ... ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΖΑΜΑΝΗ-ΣΠΙΡΤΖΗ, ΓΙΑ 5 ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ, ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΑ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑΣΗΣ ΟΣΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ, ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ (ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΑΤΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ-ΧΕΛΜΟΥ-ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ. ΩΣΤΟΣΟ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Σειρά έργων επί τάπητος σε συνάντηση του Δημάρχου Διονύσου Δ. Ζαμάνη με τον υπουργό Υποδομών Χρ. Σπίρτζη Παραγωγική συνάντηση κατά την οποία τέθηκαν επί τάπητος όλα τα έργα υποδομής του Δήμου Διονύσου είχαν, την Πέμπτη 31 Αυγούστου, ο Δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Ράικος με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστο Σπίρτζη.

Ειδικότερα αναλύθηκε και συζητήθηκε η σημασία έργων πνοής που έχει ανάγκη ο Δήμος μας να υλοποιηθούν, με τη βοήθεια της Πολιτείας, όπως:

• Η κατασκευή του υπολοίπου δικτύου αποχέτευσης Αγίου Στεφάνου,
• Η ολοκλήρωση του δικτύου αποχέτευσης Άνοιξης και Δροσιάς,
• Η δημιουργία στάσης ΟΣΕ στο Κρυονέρι,
• Η ανέγερση δύο νέων σχολείων, το Δημοτικό Κρυονερίου και το Λύκειο Διονύσου,
• Η διαπλάτυνση της λεωφόρου Μαραθώνος – Χελμού – Κρυονερίου.

Ο Υπουργός δεσμεύτηκε να μελετήσει με ιδιαίτερη προσοχή το σύνολο των ζητούμενων παρεμβάσεων, που θα απαντήσουν σε χρόνια δίκαια αιτήματα των δημοτών μας και θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη του Δήμου, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής όλων μας.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ