ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ" ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ
Αγαπητοί φίλοι,
όταν πήραμε την πρωτοβουλία για την δημιουργία της ομάδας στήριξης της υποψηφιότητας του Νικου Ανδρουλάκη γνωρίζαμε ότι ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα όχι μόνο γιατί ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ευρωβουλευτής κι αυτό είναι ενα μικρό μειονέκτημα σε σχέση μ'ένα βουλευτή που έχει άμεση αναφορά στον ψηφοφορο του αλλά και γιατί ο δήμος Διονύσου...
είναι ένας δύσκολος πολιτικά δήμος.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα εδραιωμένο επι χρόνια σύστημα μιας ξεπερασμένης νοοτροπίας που αποδοκιμάζει οτιδήποτε είναι "νέο" είτε ηλικιακά είτε πολιτικά και από την άλλη είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο κομμάτι απογοητευμένο ίσως και εχθρικό απέναντι σε κάθε τι που θυμίζει ΠΑΣΟΚ.

Ομως τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν. Σε περίπου 930 ψηφίσαντες ο Νικος Ανδρουλάκης ήρθε τρίτος με πρώτη την Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και δεύτερο τον Πρόεδρου του Ποταμιού.

Το αποτέλεσμα τόσο στον δήμο μας όσο και πανελλαδικά ηταν εκπληξη εάν σκεφθούμε τις δημοσκοπήσεις που εβλεπαν κατα καιρους το φως της δημοσιότητας.

Ευχαριστούμε τους πολίτες που δέχθηκαν να ακούσουν και να εμπιστευθούν το σχέδιο του Νίκου Ανδρουλάκη για ανακαμψη της παράταξης και της χώρας και τους καλούμε να δηλώσουν παρών την ερχόμενη κυριακή.

Καλούμε και τους πολίτες των οποίων ο υποψήφιος που στήριξαν δεν εξελέγη να μην αδρανοποιηθούν, γιατι το στοιχημα της Κεντροαριστεράς ξεπερνάει τα προσωπα, γιατι ποτέ κανένας και καμια χώρα δεν ωφελείται όταν ισσοροπεί ανάμεσα στον συντηρητισμό και τον λαικισμό.

Οι εκλογές της κεντροαριστεράς δεν είναι εσωκομματική υπόθεση του ΠΑΣΟΚ γιατί ο καθένας εκ των δυο υποψηφίων αντιλαμβάνεται διαφορετικά την σοσιαλδημοκρατία καθώς καιτην πορεία και την λειτουργία της παράταξης και της χώρας.

Πρέπει να κερδίσουμε το στοίχημα της επανεκκίνησης για να δωσουμε ελπίδα και μέλλον σε όλους,αλλά ειδικά στους νέους και στην πατρίδα.

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ !!

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ