ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑΣΗΣ ΟΣΕ ΣΤΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙ !


ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΣΕ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΩΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σημαντική εξέλιξη στο θέμα κατασκευής στάσης ΟΣΕ στο Κρυονέρι

Την Δευτέρα 15/01/2018  πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στη Δημοτική Κοινότητα Κρυονερίου παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών και Χωροταξίας κ. Δημήτρη Ράικου, του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας κ. Δ. Χριστόπουλου και στελεχών της  ΕΡΓΟΣΕ  με θέμα την κατασκευή στάσης του ΟΣΕ στα όρια της Δημοτικής Κοινότητας Κρυονερίου.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν διαδικαστικά ζητήματα ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση από τους υπηρεσιακούς παράγοντες της ΕΡΓΟΣΕ έως το τέλος Ιουνίου 2018 θα είναι έτοιμη η μελέτη εφαρμογής και τα τεύχη δημοπράτησης για την κατασκευή της στάσης στο τέρμα της οδού Πολυτεχνείου.
Με αυτό το έργο, για το οποίο υπήρξαν αλλεπάλληλες επαφές του Δημάρχου  Διονύσου  κ. Δ. Ζαμάνη και των υπηρεσιών του Δήμου με όλους τους αρμόδιους φορείς, ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Κρυονερίου αλλά και άλλων όμορων Δημοτικών Κοινοτήτων  θα γίνει πραγματικότητα.
 Ένα έργο που θα λύσει σημαντικά προβλήματα κυκλοφορίας και μετακίνησης των δημοτών.

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ