"ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ", Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ "ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΟΝΥΣΟ" ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗ ΒΙΚΥ ΚΑΟΥΛΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝ' ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ...
ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΓΙΝΟΥΝ.


Ανακοίνωση 

Αγαπητή φίλη αγαπητέ φίλε, Πολίτη του Διονύσου,

Αν είσαι ικανοποιημένη και ικανοποιημένος από τις δημοτικές δυνάμεις που ηγήθηκαν στο Δήμο Διονύσου τις δύο τετραετίες του «Καλλικράτη», δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τις δημοτικές παρατάξεις που διοίκησαν.

Αν όχι, ίσως αξίζει να προσπαθήσεις για την αλλαγή αυτής της κατάστασης.

Εμείς δηλώνουμε απογοητευμένοι από την δημοτική μας πραγματικότητα και συνειδητά επηρεασμένοι από το «μην κοιτάς μόνο τι κάνει η πόλη για εμάς αλλά τι κάνουμε και εμείς γι αυτήν», παίρνουμε θέση και ξεκινάμε.

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς, τους πολίτες, τους επαγγελματίες, τους κοινωνικούς φορείς με βάση τα πολλά που μας ενώνουν αφήνοντας πίσω πολιτικές και παράγοντες που έκαναν τον κύκλο τους.

Αφήνουμε στην άκρη παράγοντες που έκλεισαν τον κύκλο τους και κόμματα.

Ποιοι είμαστε εμείς; Είμαστε…Εσύ! Είμαστε Δημότες που Πιστεύουμε στον Άνθρωπο, στη Συμμετοχή, στη Δημοκρατία.

Όμως δεν πάει άλλο! Αν νιώθεις την εγκατάλειψη από τους Δημοτικούς μας Άρχοντες, αν ζεις την υποβάθμιση της γειτονιάς σου, αν κανείς δεν σε ακούει κι’ αν ταυτόχρονα έχεις άποψη, έχεις όρεξη, έχεις ενέργεια, αν δηλαδή δεν έχεις παραιτηθεί από όσα σου αξίζουν, τότε έχουμε πολλά να πούμε.

Γι αυτό, θα σε καλέσουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να συνδιαμορφώσουμε τις προτεραιότητες και το πρόγραμμά μας.

Θα σε καλέσουμε αυτή τη προσπάθεια να την πάμε μαζί. Αν το θέλεις θα δεις ότι αξίζει.

Μαζί για τον Διόνυσο