Ο Δ.ΖΑΜΑΝΗΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2018, ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΝΟΙΞΗΣ


ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΙΣ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ 35 ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΟΣΙΑ) ΜΕ 102 ΑΘΛΗΤΕΣ...Την έναρξη των αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Νέων Νεανίδων 2018 κήρυξε την Πέμπτη 8 Μαρτίου ο δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης

Το Πρωτάθλημα πραγματοποιείται στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Άνοιξης και συμμετέχουν σε αυτό 35 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με 102 αθλητές.

Ο κ. Ζαμάνης στον χαιρετισμό του ανέφερε ότι ο δήμος Διονύσου στηρίζει σταθερά αθλητικές δραστηριότητες και αγώνες και πως με χαρά φιλοξενεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πανελλήνιο πρωτάθλημα του ολυμπιακού αθλήματος της πυγμαχίας.

Τις θερμές ευχαριστίες του προς τον δήμαρχο Διονύσου εξέφρασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας κ. Κώστας Γαζής για την υποστήριξη και την υποδειγματική, όπως είπε, φιλοξενία ενώ έδωσε και τα θερμά του συγχαρητήρια για τη συνδιοργάνωση στον προπονητή του Συλλόγου Μαχητικών Αθλημάτων Δροσιάς κ. Νίκο Δροσόπουλο.

Πριν την έναρξη των αγώνων της πρώτης ημέρας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρέλαση των αθλητών ενώ τις δυναμικές αναμετρήσεις που ακολούθησαν παρακολούθησε πλήθος κόσμο

ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ