Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ "NAS CAMP"


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΖΑΜΑΝΗΣ ΑΠΕΝΕΙΜΕ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ "MUAY TAI" & "KICKBOXING" ΝΑΣΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΑΡΚΙΡΗ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΟΥΡΝΑΚΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΓΟΥΡΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΕΞΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΛΥΖΩΗ ΚΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΑΣΤΑΡΔΗ...


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τους νεαρούς αθλητές της Σχολής πολεμικών τεχνών Αγ. Στεφάνου, Nas Camp και τον προπονητή τους κ. Νάσο Αργυρόπουλο, τίμησε ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης, για τις επιτυχίες τους και τις διεθνείς διακρίσεις τους κατά το έτος 2017, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Muay Thai, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kickboxing και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Muay Thai.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Διονύσου βράβευσε και απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Κωνσταντίνο Σαρκίρη, τη Δήμητρα Γουρνάκη, τη Γεωργία Σγούρου, τον Δημήτρη Αλεξίου, τον Γιώργο Πολυζώη και τον Ευάγγελο Βασταρδή.

Ο κ. Δ. Ζαμάνης στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, τόνισε : «Θέλω να σας πω ένα μεγάλο μπράβο για τις επιτυχίες σας. Δώσατε χαρά και περηφάνια σε όλους μας με τις σημαντικές διακρίσεις σας. Αποδείξατε ότι με πείσμα, θέληση και σκληρή δουλειά, τα πάντα είναι εφικτά. Από πολύ μικρή ηλικία έχετε βάλει τις βάσεις μιας λαμπρής σταδιοδρομίας και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στους γονείς σας, όσο και στον προπονητή σας».

Από τη μεριά τους, ο κ. Νάσος Αργυρόπουλος και οι αθλητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την εγκάρδια υποδοχή και τα καλά του λόγια, ενώ τόνισαν πως η προσπάθεια τους για επιτυχίες θα συνεχιστεί. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς σε πολύ ζεστό κλίμα, παρουσία γονέων, συγγενών και πολλών φίλων των αθλητών.