ΕΚΤΑΚΤΟ: SOS ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΟΣΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ !
ΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ, ΜΕ ΘΥΜΑ ΕΝΑΝ 67ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΑΝΟΙΞΗΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ (ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ SUZUKI VITARA), ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ ΤΟΥ ΟΣΕ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ. ΤΟ ΘΥΜΑ, ΠΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΠΕΣΕ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΜΠΑΡΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ KAI ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ...

ΤΟΣΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Δ.ΖΑΜΑΝΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ Α.ΠΕΠΠΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ Κ.ΤΑΟΥΞΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ. ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΝΤΑΚΗΣ. 


ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΝ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΑΣΦΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΚΑΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ EDIONYSOS.GR