ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ... ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ !

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΑΥΛΙΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΙΘΟΥΣΩΝ...
Δελτίο Τύπου


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες  ανακαίνισης του 2ου Δημοτικού σχολείου Αγ. Στεφάνου

Με εντατικούς ρυθμούς ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης, επισκευής και συντήρησης των σχολικών εγκαταστάσεων του 2ου Δημοτικού σχολείου Αγ. Στεφάνου. Οι εργασίες περιελάμβαναν επίστρωση με ελαστομερές υλικό (ταρτάν)  αύλειων χώρων του σχολείου,  καθώς και φρεσκάρισμα και βάψιμο των αιθουσών της σχολικής μονάδας.
Η όλη διαδικασία άρχισε και ολοκληρώθηκε την περίοδο των πασχαλινών διακοπών και  με το ξεκίνημα των μαθημάτων οι μικροί μαθητές είχαν την ευχάριστη έκπληξη να δουν το σχολείο τους πλήρως ανανεωμένο.
Ο Δήμαρχος Διονύσου, Διονύσης Ζαμάνης δήλωσε χαρακτηριστικά : «Είναι διαρκής η φροντίδα μας για να είναι τα σχολεία καλά συντηρημένα και εξοπλισμένα,  ώστε η εκπαιδευτική κοινότητα να επιτελεί το έργο της με τους πιο ικανοποιητικούς όρους. Εκτός από τα έργα υποδομής και την αύξηση των σχολικών μονάδων που δημιουργούμε είναι πολύ σημαντικό οι μαθητές του Δήμου μας να φοιτούν με τις καλύτερες και πιο ασφαλείς συνθήκες. Παιδιά και οικογένεια αποτελούν πρώτη προτεραιότητά μας».