ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ !
ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 15-4-2018, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΩΝ &  ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΩΡΩΠΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΒΕΑ (ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΔΡΟΣΙΑΣ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΙΧΑΛΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΕΥΡΙΚΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΒΟΥΣ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΟΔΙΩΝ ΜΕ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΧΡΕΩΣΗ ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. 

ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΘΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ,  ΕΝΩ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Γ.ΘΩΜΑΚΟΥ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΡΟΣΦΑΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ.

Ο Χ.ΣΠΙΡΤΖΗΣ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙΟΥΧΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. 

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΩΣΤΟΣΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΕΒΑ Δ.ΜΑΝΔΑΛΑΚΑ ΚΑΙ Π.ΣΚΑΓΙΑ. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Δ.ΖΑΜΑΝΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΕΥΡΙΚΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ, ΩΣΤΟΣΟ ΕΠΙΦΥΛΑΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ KAI ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ (ΜΕΣΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΑΔΡΟΜΩΝ ΚΛΠ)

Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΠΙΡΤΖΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ, ΩΣΤΟΣΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.