ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ: "ΓΙΑ ΝΑ... ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ" !


Δήλωση του επικεφαλής της "Ενωτικής Πρωτοβουλίας" Γιάννη Καλαφατέλη, για την πρωτοφανή και σκανδαλώδη απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής για παραίτηση του Δήμου Διονύσου από τα ένδικα μέσα σχετικά με την έναρξη λειτουργίας του Κτηματολογίου για τις Δημοτικές Κοινότητες Αγ. Στεφάνου, Διονύσου, Ροδόπολης, Σταμάτας....

ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΑκολουθεί η δήλωση Καλαφατέλη


´´Ο χειρισμός του κ. Ζαμάνη στην υπόθεση του Κτηματολογίου είναι και πρωτοφανής και σκανδαλώδης. Πρωτοφανής, γιατί ποτέ μέχρι τώρα στα διοικητικά χρονικά, δεν έχει συμβεί ένας δήμαρχος να δικαιωθεί σε μια προσφυγή, που άσκησε υπέρ του δημόσιου συμφέροντος και μετά να παραιτηθεί, χωρίς καμία πειστική εξήγηση.

Και σκανδαλώδης, γιατί το έπραξε παρά την αντίθετη εισήγηση του δικηγόρου, τον οποίο ο ίδιος διόρισε στην υπόθεση.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, πότε υπηρετούσε το δημόσιο συμφέρον. Πέρυσι τον Αύγουστο που άσκησε την προσφυγή ή φέτος τον Μάρτιο που παραιτήθηκε από αυτή;

Και επειδή μέχρι σήμερα δεν πήρα απάντηση και ούτε πιστεύω ότι θα πάρω, κατήγγειλα την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Το χειρότερο όμως είναι ότι ο κ. Ζαμάνης έπραξε εν κρυπτώ.

Γιατί εκτός από τους λίγους «μυημένους», που κινήθηκαν εγκαίρως, ο πολύς κόσμος πληροφορήθηκε την αλλαγή στάσης μόνο όταν ήταν πολύ αργά.

Και τώρα, οι λίγοι έχουν τακτοποιήσει τις υποθέσεις τους, ενώ οι πολλοί βρίσκονται σε δυσχερή θέση, καθώς στην καλύτερη περίπτωση θα επιβαρυνθούν οικονομικά.

Για αυτό και τις επόμενες μέρες πρόκειται να ενημερώσουμε αναλυτικά τους δημότες και κάτοικους του Διονύσου για το θέμα που έχει προκύψει.´´

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗΣ
ΠΡ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ "ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ'