ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ "ΠΑΡΩΝ" ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗΣ, ΑΠΟ 11 π.μ. ΕΩΣ 1 μ.μ...


Κορυφώνονται οι οργανωτικές δράσεις για την επιτυχία της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στη Γέφυρα Βαρυμπόμπης

Διονύσης Ζαμάνης : «Την Κυριακή 22 Απριλίου πρέπει να είμαστε όλοι εκεί, στη γέφυρα Βαρυμπόμπης, για να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στην ενδεχόμενη εγκατάσταση κάθε είδους διοδίων. Το οφείλουμε στον τόπο μας, το οφείλουμε στα παιδιά μας»
Κορυφώνονται οι δράσεις, με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των πολιτών στην εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα διόδια, την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 και ώρα 11:00 έως 13:00, στη Γέφυρα Βαρυμπόμπης.
Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης απέστειλε επιστολή – κάλεσμα σε όλους τους δημότες και κατοίκους του Δήμου, ολοκλήρωσε τον κύκλο ενημερωτικών συναντήσεων με συλλόγους – φορείς και συνεχίζει τις παρεμβάσεις του σε ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά κανάλια.
Δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη της διαδημοτικής και συλλόγων διανέμουν φυλλάδια και ενημερώνουν τους πολίτες, δόθηκαν προσκλήσεις σε θεσμικούς εκπροσώπους, συλλόγους και φορείς καθώς και στα Μέσα Ενημέρωσης, αναρτήθηκαν δεκάδες πανό, απεστάλησαν εκατοντάδες email, τυπώθηκαν και μοιράστηκαν περισσότερα από 70.000 φυλλάδια και αφίσες, ενώ συνεχίζονται οι αλλεπάλληλες συσκέψεις της διαδημοτικής επιτροπής αγώνα για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, με μοναδικό σκοπό την πληροφόρηση των πολιτών και την ενεργοποίησή τους για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Διονύσου για τη μεταφορά των δημοτών στη γέφυρα Βαρυμπόμπης και την επιστροφή τους θα διαθέσει λεωφορεία που θα ξεκινήσουν στις 10:00 το πρωί από: 1) Άγιο Στέφανο (διάβαση ΟΣΕ, έμπροσθεν νηπιαγωγείου) 2) Άνοιξη (πλ. Ηρώου) 3) Διόνυσο (έμπροσθεν 2ου Δημ. Σχολείου, Διονύσου και Γρ. Κυδωνιών) 4) Δροσιά (πλ. Στρατηγού Πετρίτη, έμπροσθεν υποκ. τρ. Πειραιώς) 5) Κρυονέρι (πλ. Μικράς Ασίας) 6) Ροδόπολη – Σταμάτα (πλ. Σταμάτας 10:00, πλ. Ροδόπολης 10:15).
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ Δ.ΖΑΜΑΝΗ

Σημείωση edionysos.gr

Οι φωτογραφίες εστάλησαν από το Δήμο Διονύσου. Το edionysos.gr ως αυτόπτης μάρτυρας... "συνέλαβε" κι άλλους συμβούλους να μοιράζουν φυλλάδια, όπως τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Κρυονερίου Δημήτρη Χριστόπουλο αλλά και τον επικεφαλής της "Νέας Πνοής" Γιώργο Ζυγούνα.