ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ: "ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑΝΑ, ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ"


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΤΣΗΣ. ΠΟΙΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Α.Σ. ΔΡΟΣΙΑΣ “΄ΝΙΚΗ” 


ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2017 - 2018 ΣΤΗΝ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΑΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΝΟ ΖΟΡΜΠΑ, ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΔΗ, ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΜΒΑΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣOI ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ, ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΕΡΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΩΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΗΤΤΗΤΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ , ΄΄ΤΗΝ ΚΑΒΑ ΔΡΟΣΙΑΣ΄΄, ΤΟΝ κ ΤΣΙΡΑΚΙΑΝ , ΤΟ TWINS ΚΑΦΕ, TO ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ FLAME , TON ΦΟΥΡΝΟ ΦΛΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ κ ΜΑΤΙΑΔΗ – (CILEK ) ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ , ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΩΡΑΦΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΟΛΕΞΟΥΜΕΝΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠ’ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ.
ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΕΤΣΗΣ