ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΪΚΟΣ ΣΤΟ EDIONYSOS.GR: ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ !

ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ "ΑΚΤΟΡΑ" ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΘΕΣΕ ΖΗΤΗΜΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ...

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ "ΤΟΞΟΤΗ", ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ  ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΙΣΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΗΔΗ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ "ΑΚΤΟΡΑ".

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ κο ΡΑΪΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ "ΑΚΤΩΡ Α.Ε." ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΑΝΤΙ ΤΗΣ "ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε.", Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.

ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ "ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑΥΑΓΗΣΕΙ Η ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΤΟΡΑ", Ο κος ΡΑΪΚΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ. ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ, ΩΣΤΟΣΟ, ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Ο "ΑΚΤΟΡΑΣ" ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ "ΤΟΞΟΤΗ" ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

ΠΠ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο "ΑΚΤΟΡΑΣ" ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ