Η ΑΛΚΗΣΤΙΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 9 μ.μ.


Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ "ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ" ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ...
Σεε ανάρτησή στο facebook της καταξιωμένης τραγουδίστριας αναφέρεται:

Παρασκευή, 29 Ιουνίου στις 9 μ.μ. - 12 π.μ.
Παλαιός Σιδηροδρομικός Σταθμός Διονύσου

Η αγαπημένη μας Άλκηστις Πρωτοψάλτη αυτό το καλοκαίρι μας υποδέχεται "Κάτω από τ΄ αστέρια" με ένα πρόγραμμα που αγκαλιάζει τα πιό αγαπημένα μας τραγούδια, τραγούδια που αγαπάει ή ίδια αλλα και το κοινό της, τραγούδια μελωδικά, τραγούδια που θα γεμίσουν την ψυχή μας κάτω απο τα αστέρια , αλλά και τραγούδια με ροκ πινελιές γιατί φέτος θα ταξιδέψει “Σε όλα τα νησιά” μέχρι την μακρυνή “Χαβάη”! Την διαχρονική ερμηνεύτρια- η οποία περισσότερες απο 4 δεκαετίες κρατά τα σκήπτρα με την ξεχωριστή έκφρασή της και την μοναδική σκηνική της παρουσία - συνοδεύουν εξαιρετικοί σολίστες μουσικοί που την ακολουθούν εντός και εκτός συνόρων, σε κάθε γωνιά που ταξιδεύει την Ελληνική μουσική και τα τραγούδια της.

Σημειώνουμε ότι για την εν λόγω συναυλία ασκήθηκε κριτική στη δημοτική αρχή για το κόστος της  (23.665 ευρώ). Δείτε ΕΔΩ τη σχετική εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο που εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΦΙΣΑ

Δελτίο Τύπου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/6 : «ΚΑΤΩ ΑΠΟ Τ΄ΑΣΤΕΡΙΑ» ΜΕ  ΤΗΝ ΑΛΚΗΣΤΙ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΣΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ!


Ο Δήμος Διονύσου στο πλαίσιο του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2018 διοργανώνει συναυλία με τη μοναδική Άλκηστι Πρωτοψάλτη που θα μας υποδεχθεί  “ Κάτω από τ΄ αστέρια ”, την Παρασκευή 29 Ιουνίου & ώρα 9:30 μ.μ. στον παλιό σταθμό του τρένου στη Δ.Ε. Διονύσου.

            Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα μας παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που αγκαλιάζει τα πιο αγαπημένα τραγούδια, τραγούδια που αγαπάει ή ίδια αλλά και το κοινό της, τραγούδια μελωδικά, τραγούδια που θα γεμίσουν την ψυχή μας, αλλά και τραγούδια με ροκ πινελιές, γιατί φέτος θα μας ταξιδέψει “Σε όλα τα νησιά” μέχρι τη μακρινή “Χαβάη”!

Τη διαχρονική ερμηνεύτρια που κρατά τα σκήπτρα στο ελληνικό τραγούδι για πολλά χρόνια,  με την ξεχωριστή εκφραστικότητά της  και τη μοναδική σκηνική της παρουσία, τη συνοδεύουν στα υπέροχα τραγούδια εξαιρετικοί σολίστες μουσικοί και ανάμεσα σε αυτά και με ένα μικρό αφιέρωμα στον εκπληκτικό Έλληνα συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο!

Η είσοδος είναι δωρεάν.


Σας περιμένουμε όλους!