ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ: ΓΙΟΡΤΗ ΜΠΑΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ & ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗ ΔΡΟΣΙΑ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 7/7


ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ...


Δελτίο Τύπου

2ο Πανηγύρι – Γιορτή Μπάμιας, το Σάββατο 7 Ιουλίου, στον Άγιο Στέφανο
Το Κέντρο Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής «Εμμέλεια» του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Στεφάνου σε συνεργασία με τον Δήμο Διονύσου διοργανώνει το Σάββατο 7 Ιουλίου & ώρα 7.30 μ.μ., στην πλατεία Μαρ. Αντύπα στον Άγιο Στέφανο,  το 2ο Πανηγύρι - Γιορτή Μπάμιας.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό και μουσικό πρόγραμμα  με το παραδοσιακό συγκρότημα «Μουσικό Σεργιάνι»: πνευστά - Ανδρέας Χατζηανδρέας, βιολί - Σπύρος Κοντολούρης, φλάουτο - Δημήτρης Φιδανάκης, κρουστά -  Θανάσης Λάκκας και τραγούδι  ο Παναγιώτης Σδούκος. Ποντιακή λύρα θα παίξει ο Γεωργούλης Σαραφίδης και θα τραγουδήσει ο Στέλιος Σαραφίδης.
Η εκδήλωση έχει στόχο την προβολή του τοπικού παραδοσιακού προϊόντος, που καλλιεργείται  στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, εδώ και πολλά χρόνια.
Σας περιμένουμε!

Δελτίο Τύπου

«Ποντιακή βραδιά» το Σάββατο 7 Ιουλίου στην πλατεία Κορολή στη Δροσιά
Η Ένωση Ποντίων Δροσιάς με την υποστήριξη του Δήμου Διονύσου  διοργανώνει  και σας προσκαλεί στην  εκδήλωση ‘’Ποντιακή Βραδιά’’ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 και ώρα 20:00, στη πλατεία Κορολή, στη Δροσιά.
Στην εκδήλωση  συμμετέχουν: Τραγούδι: Ηλίας Υφαντίδης, Λύρα: Γιώργος Κουλαξουζίδης-Γιάννης Ταϊλαχίδης, Νταούλι: Παναγιώτης Κοπαλίδης-Κώστας Τσερακίδης.
Συμμετέχουν, επίσης, η Χορωδία Ένωσης Ποντίων Δροσιάς, οι Χορευτικές Ομάδες Ένωσης Δροσιάς και η Χορευτική Ομάδα Συλλόγου Ποντίων Φυλής.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.