ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΑ "ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2018" ΜΕ ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΘΙΑΣΟ ΤΗΣ ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ


Δελτίο Τύπου 
Με την παιδική θεατρική παράσταση «Χένσελ και Γκρέτελ» από την Κάρμεν Ρουγγέρη ολοκληρώθηκαν τα Διονύσια 2018...
 
Εκατοντάδες παιδιά απόλαυσαν τα μαγευτικό παραμύθι των αδελφών Γκριμ «Χένσελ και Γκρέτελ», σε θεατρική διασκευή της Κάρμεν Ρουγγέρη, στην παράσταση που πραγματοποιήθηκε εξ αναβολής, την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στο παλαιό σταθμό τρένου στον Διόνυσο, με την οποία ολοκληρώθηκαν τα Διονύσια 2018.

Το διάσημο παραμύθι παρουσιάστηκε από τον θίασο της κ. Ρουγγέρη, με πολύ τραγούδι, ζωντάνια και χρώμα που ταξίδεψαν παιδιά και γονείς σε μία όμορφη, γεμάτη χιούμορ και τρυφερότητα διαδρομή.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά είχαν ενεργό ρόλο στην παράσταση καθώς ήταν διαδραστική. Η σκηνοθεσία και το κείμενο ήταν της Κάρμεν Ρουγγέρη, τα όμορφα και πολύχρωμα κοστούμια της Χριστίνας Κουλουμπή, ενώ η επεξεργασία-διασκευή της μουσικής ήταν του Αντώνη Δελαπόρτα. Η διδασκαλία των τραγουδιών ήταν της Λαρίσα Ερεμέγεβα και οι χορογραφίες του Πέτρου Γάλλια. Βοηθός της κ. Ρουγγέρη στη σκηνοθεσία ήταν ο Αντώνης Παπαδάκης και οι στίχοι των τραγουδιών του Ανδρέα Κουλουμπή.

Έπαιξαν οι ηθοποιοί: Αθηνά Δημητρακοπούλου, Εστέλλα Κοπάνου, Ελένη Ζιώγα, Κωνσταντίνα Λιναρδάτου, Ιουστίνα Μάτσιασεκ, Έλενα Μιχελάκη, Αλέξανδρος Μπούρκας - Μαράκης και Νικόλας Παπακωνσταντίνου που κατάφεραν να φέρουν τα παιδιά σε επαφή όχι μόνο με το κείμενο αλλά και με την κλασική μουσική.

Με τη θεατρική παράσταση και με χαρούμενα πρόσωπα παιδιών, έπεσε η αυλαία των πολιτιστικών εκδηλώσεων Διονύσια 2018 ανανεώνοντας το καλλιτεχνικό ραντεβού, με μικρούς και μεγάλους, για τον επόμενο Σεπτέμβρη!