ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΟΛΥΪΑΤΡΕΙΟ: ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΑΣΘΕΝΕΙΣ


ΟΙ 60 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 22.650 ΙΑΤΡΙΚΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ (ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ 26-28). ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Δήμος Διονύσου, κατανοώντας πλήρως τις ανθρώπινες ανάγκες για το μέγιστο αγαθό της υγείας και σεβόμενος την οικονομικά δύσκολη περίοδο, έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα την φροντίδα και παροχή ιατρικών υπηρεσιών Α’ Βαθμού σε όλους τους δημότες, άμεσα και χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Για αυτόν τον λόγο καθημερινά στηρίζει με κάθε τρόπο και εξελίσσει την κοινωνική δομή του δημοτικού πολυιατρείου που εξυπηρετεί παραπάνω από 40 ασθενείς/ ημέρα.

Το Πολυιατρείο αριθμεί 60 εθελοντές σε ιατρικό-παραϊατρικό-νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα περίπου 22.650 ιατρικά ραντεβού.

Μερικές από τις ειδικότητες που περιλαμβάνει είναι: αγγειοχειρούργος, αιματολόγος, βιοπαθολόγος, γενικός ιατρός, γυναικολόγος, διαβητολόγος, καρδιολόγος, λογοθεραπευτής, νευρολόγος, ορθοπεδικός, ουρολόγος, οφθαλμίατρος, παθολόγος, παιδίατρος, πλαστικός χειρούργος, πνευμονολόγος, φυσικοθεραπευτής, χειρούργος, ψυχίατρος, ψυχολόγος, Ω.Ρ.Λ.

Είναι σε θέση να προσφέρει: 

Πρωτοβάθμια φροντίδα και εφαρμογή προληπτικών προγραμμάτων
Γυναικολογική εξέταση-Ψηλάφηση μαστών-Λήψη Test Pap- Αποστολή προς εξέταση στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο –Οδηγίες και θεραπευτική αγωγή Συμβουλευτικά μαθήματα ανώδυνου τοκετού-μητρικής τέχνης-προώθησης και προαγωγής μητρικού θηλασμού
Συμβουλευτική Βιοπαθολόγου για λήψη σακχάρου και αρτηριακής πίεσης.
Ανάλυση απαντήσεων εξετάσεων
Υποστηρικτική βοήθεια από ψυχολόγους
Επισκέψεις στα ΚΑΠΗ για μέτρηση αρτηριακής πίεσης και σακχάρου
Οδηγίες και ασκήσεις σε γυναίκες για την αντιμετώπιση της ακράτειας των ούρων

Το πολυιατρείο εξυπηρετεί ασφαλισμένους και μη, χωρίς προϋπόθεση εντοπιότητας.

Οι υπηρεσίες παρέχονται εντελώς δωρεάν και μόνο κατόπιν ραντεβού ενώ δεν συνταγογραφεί σε ασφαλιστικά ταμεία, δεν χορηγεί συνταγές γυαλιών και δεν παρέχει ιατρικές βεβαιώσεις.

Βρίσκεται στην οδό Κοιμήσεως Θεοτόκου 26-28 στον Άγιο Στέφανο και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-14:00 και απόγευμα 17:00-20:00.

Για περισσότερες πληροφορίες,εκδήλωση ενδιαφέροντος εθελοντισμού και ραντεβού: Υπεύθυνη οργάνωσης και λειτουργίας κ. Βάσω Δρακούλη. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2106217830-mail: polyiatreio@dionysos.gr.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ