ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ & "ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ", ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ !


Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ, ΥΠΕΡΑΜΥΝΘΗΚΕ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ...

ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΑΜΕΙΑΚΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. 


ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΑΣΚΗΣΕ ΔΡΙΜΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΟΧΗ 18 ΜΗΝΗΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΤΟΞΟΤΗΣ" ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ, ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΚΟΜΗ ΔΗΛΩΣΕ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ "ΠΑΡΩΝ" ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑ ΕΝΑ "ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΔΗΜΟ".

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Η ΜΑΡΙΑ ΧΑΖΑΠΗ (ΟΔΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ- http://www.odosdionysou.gr/), Η ΠΑΥΛΙΝΑ ΚΟΛΑΞΗ (ΕΠΙΛΟΓΕΣ-ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ), Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΑΛΑΣ (ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ-http://voreiaproastia.gr/) ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (EDIONYSOS-http://www.edionysos.gr/). ΕΠΙΣΗΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΑΚΟΡΩΝΙΑΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK «ΔΙΟΝΥΣΟΣ : Ο τόπος μου !» Για ό,τι συμβαίνει καλό ή άσχημο- https://www.facebook.com/groups/152753928092065/ )

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ "ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ" ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ.