ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ "ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ", ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 20/12 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ !


ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΟΡΕΥΡΕΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ. Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΑΝΤΑ, ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  ΜΕ ΧΟΡΟ, ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ...

“Το Δωδεκαήμερο των Ελλήνων”
Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20.00
Πλατεία Δημοκρατίας Αγίου Στεφάνου

Το Κέντρο Λαϊκού Πολιτισμού "Χορεύρεσις" και ο Δήμος Διονύσου διοργανώνουν την Πολιτιστική Εκδήλωση "Το Δωδεκαήμερο των Ελλήνων".

Σας περιμένουμε την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20.00, στην Πλατεία Δημοκρατίας Αγίου Στεφάνου για ένα μεγάλο γλέντι.

Οι μαθητές του Κέντρου Λαϊκού Πολιτισμού “Χορεύρεσις” με τη συνοδεία ορχήστρας παραδοσιακής μουσικής, θα ξεκινήσουν στις 19.30 με κάλαντα, ευχές και κεράσματα στις γειτονιές του Αγίου Στεφάνου.

Στη συνέχεια, στην Πλατεία Δημοκρατίας Αγίου Στεφάνου στις 20.00 και γύρω από τη φωτιά, θα ακολουθήσει γλέντι για όλους με φασολάδα, κεράσματα, κρασί και πολύ χορό. Σε περίπτωση κακοκαιρίας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου.

Η Κοινωνική Κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος" θα μαγειρέψει φασολάδα για όλους τους παρευρισκομένους, ενώ παράλληλα και στο πλαίσιο δράσης για όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Συνοδεύουν μουσικά:
§  Γάκος Ηλίας - Τραγούδι
§  Δήμου Κώστας - Κλαρίνο
§  Κορρές Πολυχρόνης - Βιολί / Τραγούδι
§  Σεβαστόπουλος Γιάννης - Λαούτο
§  Ντόμπρος Παρασκευάς - Κρουστά

Σας περιμένουμε για να γλεντήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ…!

Κέντρο Λαϊκού Πολιτισμού «Χορεύρεσις»
    
Πληροφορίες: 2108140327 - 6974644474