ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ: "ΑΝΟΡΓΑΝΩΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΥ"


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.ΜΠΟΜΠΗΣ. ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε.ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ...


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Δυστυχώς για ακόμη μια χρονιά με την πρώτη χιονόπτωση γίναμε μάρτυρες της ανυπαρξίας και ανοργανωσιάς του Δήμου Διονύσου.
Μετά την χθεσινοβραδινή έντονη χιονόπτωση, παρά την έγκυρη ενημέρωση της Ε.Μ.Υ, η Δημοτική μας Κοινότητα Διονύσου και γενικότερα ο Δήμος Διονύσου, βρέθηκαν στο έλεος του χιονιά, χωρίς ο Δήμος να έχει οργανώσει κατάλληλα τις υπηρεσίες του, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στον απαραίτητο καθαρισμό των δρόμων (αποχιονισμό, ρίψη αλατιού κτλ), προκειμένω οι κάτοικοι να είναι σε θέση να συνεχίσουν τη ζωή τους, όπως συμβαίνει κάθε μέρα.
Σήμερα ο σύλλογός μας δέχθηκε δεκάδες τηλεφωνήματα αγανακτισμένων μελών και φίλων του συλλόγου μας, οι οποίοι διαμαρτύρονταν ότι αδυνατούσαν να πάνε στις δουλειές τους, επειδή οι δρόμοι έξω από τα σπίτια τους ήταν γεμάτοι χιόνι, χωρίς μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (περίπου 20 ώρες μετά την έναρξη της χιονόπτωσης), να έχει εμφανιστεί κάποιο εκχιονιστικό μηχάνημα, να έχει ριχθεί το απαραίτητο αλάτι για τη περίπτωση πάγου και να έχει γίνει γενικά ό,τι απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Ειδικότερα στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου που είναι στο υψηλότερο επίπεδο του Δήμου και τα φαινόμενα ήταν εντονότερα, οι συμπολίτες μας αισθάνθηκαν σήμερα ότι ζούσαν σε ανοχύρωτη πόλη και ότι ο Δήμος τους έχει εγκαταλείψει και ξεχάσει.
Η ίδια τραγική κατάσταση επαναλαμβάνεται δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, όπου στη πρώτη χιονόπτωση, νεροποντή ή φωτιά, εμφανίζονται έντονα τα φαινόμενα της ανυπαρξίας, ανικανότητας και αδιαφορίας του Δήμου Διονύσου να προστατεύσει τους δημότες του από τα φαινόμενα αυτά.
Κύριε Ζαμάνη, αφού όλα αυτά τα χρόνια της θητείας σας, δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να ασχοληθείτε με τα σοβαρά και διαχρονικά προβλήματα της Δημοτικής μας Κοινότητας Διονύσου, που είναι η οριοθέτηση και προστασία των περίπου 250 στρεμμάτων κοινοχρήστων χώρων και των 43 στρεμμάτων του Τ.Υ.Π.Ε.Τ, για τα οποία υπάρχουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, καθώς και την ανάδειξη του ΒΩΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ, μοναδικού μνημείου της παγκόσμιας πολιτιστικής μας κληρονομιάς, ασχοληθείτε επιτέλους με την εύρυθμή λειτουργία του Δήμου, καθώς και τη προστασία των συμπολιτών μας, τόσο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, όσο και την ασφάλεια της περιοχής μας, στην οποία έχουν ενταθεί τελευταία τα φαινόμενα κλοπών και διαρρήξεων.
Είναι ΑΜΕΣΗ απαίτηση ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ 08.01.19
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Κ.ΜΠΟΜΠΗΣ