Ο (νέος και ωραίος) Χρήστος Τσεβάς στο edionysos.gr: "Κατεβαίνουμε δυνατά για το Δήμο Διονύσου" !


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ" ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑΧΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 7 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ , ΕΝΩ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ...

"ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΙΣΘΗΣΗ" ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ Ο κος ΤΣΕΒΑΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ "Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ" ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

"ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ. ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ" ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

ΤΟ EDIONYSOS.GR ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (ΜΕ ΜΙΑ... ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ) ΟΠΩΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

ΠΠ