«11 Συναντήσεις με τον Πατέρα μου», τη Δευτέρα 2/12 στη Δροσιά

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ημέρες Κινηματογράφου», η Ομάδα Πολιτισμού της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς του Δήμου Διονύσου θα προβάλλει την ταινία «11 Συναντήσεις με τον Πατέρα μου» του βραβευμένου Σκηνοθέτη Νίκου Κορνήλιου, με την παρουσία του ιδίου, καθώς και άλλων συντελεστών της ταινίας, για να συνομιλήσουν με το κοινό.

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κώστας Μαντάς

Επιμέλεια και ανάλυση ταινιών: Καίτη Λεκάκου

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

«11 Συναντήσεις με τον Πατέρα μου» του Νίκου Κορνήλιου.

Η Εύα, ένα νέο κορίτσι που σπουδάζει κλασικό τραγούδι, αποφασίζει να συναντήσει για πρώτη φορά τον πατέρα της, ο οποίος αγνοεί την ύπαρξή της και ζει σε μια μάντρα φορτηγών παραιτημένος από κάθε προσδοκία. Οι δύο διαφορετικοί τους κόσμοι συναντώνται και η σχέση που θα δημιουργήσουν μεταξύ τους είναι μια ιδιότυπη σχέση, «δική τους», έξω από τις συνηθισμένες συμβάσεις.

Η ιστορία δίνεται με έναν λιτό, απέριττο και ακαριαία συναισθηματικό τρόπο, καθώς δύο άνθρωποι προσπαθούν να εγκλιματιστούν σε μια νέα λογική των πραγμάτων.

Υποψηφιότητες: Βραβείο Ελληνικής Ακαδημίας Κιν/φου καλύτερου Α’ ανδρικού ρόλου και καλύτερης ταινίας το 2013. Η ταινία πήρε μέρος και σε πολλά Διεθνή Φεστιβάλ το 2012.

Σενάριο: Νίκος Κορνήλιος, Ευγενία Παπαγεωργίου.

Σκηνοθεσία, Παραγωγή: Νίκος Κορνήλιος.

Φωτογραφία: Claudio Bolivar, Νίκος Θωμάς.                                                                                                       Μοντάζ: Ευγενία Παπαγεωργίου.

Παίζουν: Λάμπρος Αποστόλου, Εύα Γαλογαύρου,  Εύα Στυλάντερ, Μάιρα Μηλολιδάκη, Γιώργος Τζουβελέκης…

Ελλάδα /2012 /92’

Ευχαριστούμε τον Σκηνοθέτη Νίκο Κορνήλιο για την ευγενική παραχώρηση της ταινίας του.

Οι προβολές γίνονται στις  20.00’ στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς, Γρ. Λαμπράκη 19.

Είσοδος ελεύθερη

https://www.youtube.com/watch?v=vdPu5cdMRsY

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ