23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball με διοργανωτή τον ΑΣ Άνοιξης Διονύσου από 8-10/7

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το 23ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball ανδρών και γυναικών ξεκινάει από την Άνοιξη και τη βορειοανατολική Αττική !!!

Το συναρπαστικότερο άθλημα στην άμμο κάνει πρεμιέρα για φέτος με το “North Attica Beach Handball Tournament 2022”, που θα διεξαχθεί από 8 έως 10 Ιουλίου 2022 στις αθλητικές εγκαταστάσεις Καπανδριτίου. Το διεθνές (ενταγμένο στο ΕΒΤ) τουρνουά της βορειοανατολικής Αττικής είναι το πρώτο από όσα περιλαμβάνονται στο φετινό καλεντάρι για την προκριματική φάση του 23ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Handball ανδρών και γυναικών της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ) και αποτελεί παράλληλα και την διεξαγωγή του 9ου Κυπέλλου Ελλάδος.

Με κεντρικό σύνθημα «Feel the spirit of Attica … Feel the passion of Beach Handball», ο διοργανωτής ΑΣ Άνοιξης Διονύσου DELOUSIL,  με την υποστήριξη της Επιτροπής Beach Handball της ΟΧΕ, του Δήμου Διονύσου, του Συνδέσμου Προστασίας Πάρνηθας και του ΑΠΕΣ Καπανδριτίου, είναι έτοιμος να υποδεχθεί τις κορυφαίες ελληνικές ομάδες ανδρών και γυναικών και τις ομάδες από την Κύπρο. Οι φίλοι του αθλήματος έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν  εντυπωσιακό θέαμα, συναρπαστικές μάχες και να στηρίξουν τις ομάδες , στην προσπάθεια τους για την κατάκτηση μεταλλίου και την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδος 2022.

Παράλληλα , σε συνεργασία με την Επιτροπή Beach Handball της ΟΧΕ και την Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αττικής (ΕΣΧΑ), θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου αναπτυξιακό τουρνουά με την συμμετοχή σωματείων της Αττικής, στο πλαίσιο του 1ου Πανελλήνιου Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος Παμπαίδων και Παγκορασίδων της ΟΧΕ.

Βασικοί υποστηρικτές των ομάδων ανδρών και γυναικών του ΑΣ Άνοιξης Διονύσου DELOUSIL στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Handball, όσο και της διοργάνωσης του “North Attica Beach Handball Tournament 2022” είναι η ΑΜΚΕ Πολιτισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας «ΑΙΓΕΑΣ» του εφοπλιστή Αθανάσιου Μαρτίνου και η φαρμακευτική εταιρεία καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής «DELOUSIL».

Η δράση είναι ενταγμένη στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα άθλησης BEACTIVE της ΓΓΑ και υπεύθυνος διοργάνωσης και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής είναι ο Μάριος Λουκάτος, Μέλος Επιτροπής Beach Handball ΟΧΕ, Αντιπρόεδρος ΕΣΧΑ, (στοιχεία επικοινωνίας: 6944866067, email mariosloukatos@gmail.com)

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ