Τραγικό τροχαίο στο Κρυονέρι – Πήρε φωτιά το αυτοκίνητο και απανθρακώθηκε 60χρονος άνδρας

Ένας άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών βρέθηκε απανθρακωμένος, εντός του Ι.Χ. αυτοκινήτου του, από πυροσβέστες που σε συμμετείχαν σε κατάσβεση φωτιάς σε χαμηλή βλάστηση στο Κρυονέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φτάνοντας με το όχημα του στο τέλος της οδού Δεξαμένης, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο και έπεσε στην χαράδρα βάθους περίπου 30-40μ. που υπάρχει στην περιοχή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκραγεί το ντεπόζιτο του Ι.Χ. αυτοκινήτου και να ξεσπάσει πυρκαγιά, με αποτέλεσμα να καεί και ο ίδιος.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πιθανότερη εκδοχή είναι αυτή του τραγικού δυστυχήματος, καθώς ο άνδρας φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είναι πολύ πιθανό να υπέστη κάποια ξαφνική αδιαθεσία ενώ οδηγούσε.

Στο σημείο βρίσκεται το ανακριτικό της Πυροσβεστικής και ιατροδικαστής, ο οποίος θα εξετάσει τη σορό. Περισσότερες απαντήσεις θα δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Η φωτιά ξέσπασε στις 12:26 στην οδό Δεξαμενής στο Κρυονέρι, είχε κατεύθυνση προς το Βασιλικό Κτήμα και έκαψε ξερά χόρτα.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή: reader.gr

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ