50 Χρόνια συμπλήρωσε η εταιρεία BIC ΒΙΟΛΕΞ με έδρα την Άνοιξη

ΣΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Διονύσου:

Στον εορτασμό των 50 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου μας, παρευρέθηκαν την Τετάρτη 26/6 η Δήμαρχος Διονύσου, Κατερίνα Μαϊχόσογλου και η Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Λαμπρινή Νούση.

Η BIC ΒΙΟΛΕΞ είναι η μεγαλύτερη κατ’ εξοχήν παραγωγός για τον κλάδο των ξυριστικών του Ομίλου BIC και εξάγει τα προϊόντα της από το εργοστάσιο που βρίσκεται στην Άνοιξη. Η εταιρεία, επίσης, διεξάγει για τον Όμιλο BIC την επιστημονική και τεχνολογική έρευνα καθώς και τον σχεδιασμό και ανάπτυξη των νέων ξυριστικών προϊόντων.

Η κα. Κ. Μαϊχόσογλου ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Αποτελεί μεγάλη χαρά και τιμή η παρουσία μου στον εορτασμό των 50 χρόνων της BIC, της εταιρείας που έχει καταφέρει να γίνει συνώνυμη της υψηλής ποιότητας και της αξιοπιστίας. Μισός αιώνας, λοιπόν, καινοτομίας, αφοσίωσης και επιτυχίας.

Κοιτάζοντας πίσω στις πέντε αυτές δεκαετίες, θεωρώ ότι πρέπει να αισθάνεστε υπερήφανοι για όσα έχετε πετύχει. Και πλέον, πρέπει να κοιτάζετε με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία προς το μέλλον, έτοιμοι να αντιμετωπίσετε νέες προκλήσεις και να συνεχίσετε να καινοτομείτε. Και είμαι πεπεισμένη ότι θα εργαστείτε το ίδιο σκληρά, προκειμένου να διασφαλίσετε ότι τα επόμενα 50 χρόνια θα είναι εξίσου επιτυχημένα και γεμάτα καινοτομίες».

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ