Αγορά Παραγωγών «Χωρίς Μεσάζοντες»: Ραντεβού στη Δροσιά την Τετάρτη 17/12

ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 2 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει στη Δροσιά, στην Πλατεία Ελευθερίου Κορολή, επί της συμβολής των οδών Τραπεζούντος και Ρόδων και ώρες 8.00 έως 14.00, η διάθεση προϊόντων από την Αγορά Παραγωγών Δήμου Διονύσου «Χωρίς Μεσάζοντες».

Η Αγορά Παραγωγών «Χωρίς Μεσάζοντες» συνεχίζει εδώ και πολλά χρόνια την επιτυχημένη λειτουργία της στο Δήμο Διονύσου,  διαθέτοντας στους καταναλωτές ποιοτικά παραδοσιακά προϊόντα και τρόφιμα σε χαμηλές τιμές.

Στην αγορά συμμετέχουν πιστοποιημένοι μικροί παραγωγοί από διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Οι παραγωγοί λειτουργούν σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, που διέπει τη διενέργεια αυτών των αγορών και εφαρμόζουν τις προβλεπόμενες αγορανομικές διατάξεις.

– Οι δράσεις είναι ανοιχτές για το κοινό και δεν υπάρχουν προπαραγγελίες.

– Στα προϊόντα περιλαμβάνονται όλα τα πιστοποιητικά παραγωγής, συσκευασίας και προέλευσης.

– Οι παραγωγοί που έχουν επιλεγεί, αναλαμβάνουν την υποχρέωση την ημέρα της διανομής να αναρτούν σε ευκρινές σημείο τις προσυμφωνημένες τιμές των προϊόντων τους και να δίνουν αποδείξεις.

Κοινωνική Προσφορά της Αγοράς Παραγωγών «Χωρίς Μεσάζοντες»

Οι παραγωγοί που συμμετέχουν στην Αγορά Παραγωγών «Χωρίς Μεσάζοντες», συνεισφέρουν το 5% από τις εισπράξεις τους για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Διονύσου.

Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουν στη στήριξη των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα για την Αγορά Παραγωγών «Χωρίς Μεσάζοντες».

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ