Αλλαγή “Φρουράς” στην ΕΣΤΙΑ, με Πρόεδρο το Νίκο Κοκκαλά στη θέση του Θ.Στάικου

Ακολουθεί το 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου και μέσα σε παρένθεση τα αναπληρωματικά μέλη.

Μ. Τσιλιγκίρης (Β. Φώτος), Σ. Αρνής (Μ. Κόκκαλης), Γ. Κριεμάδη (Γ. Λακαφώση), Ν. Κοκκαλάς, Γ. Νεστοριάδη (Α. Κανέτης), Γ. Παντελούκας (Γ. Χρήστου- Ντελή), Χ. Χατζηκωνσταντίνου (Π. Οικονομάκου),  Μ. Στυλιανού (Σ. Δημητριάδης), Ε. Μαρκέτου (Β. Δαρδαμάνης), Σ. Καρακώστα (Θ. Στάικος, τ. Πρόεδρος), Σ. Αγγελάκη (Σ. Γιαννουλάτος), Π. Λουκάτος (Χ. Τσεβάς), Π. Παπαναστασάτος (Ε. Μαρκοσιάν), Ε. Πανουργιά (Δ. Καϊμάς) και Σ.Καμακάρη (υπηρεσιακό στέλεχος του Νομικού Προσώπου).

Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ ορίστηκε ο Νίκος. Κοκκαλάς, δημοσιογράφος (“Βόρεια Προάστια”, VPradio), ενώ Αντιπρόεδρος εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Τσιλιγκίρης.

Ακολουθεί η δήλωση του νέου Προέδρου στο προφίλ του στο facebook.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Καλαφατέλη, που μου έκανε την τιμή και μου εμπιστεύτηκε τη θέση του Προέδρου της ΕΣΤΙΑΣ, αλλά και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους που ομόφωνα ψήφισαν το νέο Δ.Σ. της, για τα επόμενα δύο χρόνια.
Η ΕΣΤΙΑ είναι το νομικό πρόσωπο του Δήμου που έχει στην ευθύνη της τη λειτουργία των Δημοτικών παιδικών/βρεφονηπιακών σταθμών και των ΚΑΠΗ του Δήμου Διονύσου.
Μέσα σ’ ένα πολύ φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, εχθές έγινε και τυπικά η αναμενόμενη “παράδοση-παραλαβή” απο τον ως σήμερα πρόεδρο της κ. Στάικο, ο οποίος ομολογουμένως απο όλους, έχει προσφέρει παρα πολλά στη σημερινή κατάσταση της ΕΣΤΙΑΣ και την έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα ποιότητας και αποτελεσματικότητας έργου. Κάτι που χαρακτήριζε απόλυτα και τους εργαζομένους που συνάντησα εκεί.
Παίρνοντας τη σκυτάλη, εύχομαι – και είμαι σίγουρος – ότι όλοι μας στο νέο Δ.Σ. αλλά και οι εργαζόμενοι της ΕΣΤΙΑΣ – θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο μας, αφού κοινός στόχος θα είναι ο πήχης να ανέβει ακόμη πιο ψηλά και όλοι μας να μπορέσουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των συνδημοτών μας.
Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, ως ηθική υποχρέωση της θέσης που τιμητικά μας δόθηκε και κατέχουμε!!!
Με αφορμή κάποιο ανάρμοστο δημοσίευμα σ’ ένα ανώνυμο blog, αν και μισώ τις περιαυτολογίες – αλλά δεδομένων των συνθηκών, ο ομιλών έχει δουλέψει πολύ σκληρά τα τελευταία 15 χρόνια, για να μπορεί να είναι σε θέση και να έχει κάποια σχετική οικονομική ευρωστία, ώστε τα χρήματα που τυπικά θα λαμβάνει ως έξοδα παράστασης, να δίδονται – αθόρυβα – όπου χρειάζεται ή σε κάποια οικογένεια που τα έχει περισσότερο ανάγκη.
Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών όλων και κυρίως των παιδιών μας.

Καλό Σαββατοκύριακο σ’ όλους με υγεία”.

Το edionysos.gr εύχεται καλή επιτυχία στον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο καθώς και όλα τα νέα μέλη, συμπολίτευσης και μειοψηφίας.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ