Ανοιχτή Επιστολή του Γιάννη Φωτάκη, εν’όψει του δεύτερου γύρου εκλογών στο Δήμο Διονύσου

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
(Γιάννη Φωτάκη-Δημ. Συμβούλου)
Θέμα: Στις 2 Ιουνίου ψηφίζουμε όλοι μαζί ‘’ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΟ’’.

Αγαπητοί συμπολίτες

Την περασμένη Κυριακή βάλαμε τη βάση για τη μεγάλη ανατροπή στο Δήμο Διονύσου. Την ερχόμενη, δηλ. στις 2 Ιουνίου, την ολοκληρώνουμε και αρχίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια για βαθιές τομές και αλλαγές στη Δημοτική Λειτουργία.
Αλλαγές που θα στοχεύουν σε ένα ανθρωποκεντρικό Δήμο, για μια σύγχρονη πόλη που σέβεται τους Πολίτες, συμφιλιώνει την καθημερινή ζωή, με τον χώρο εργασίας, την οικονομική δραστηριότητα με την προστασία του περιβάλλοντος, την κατοικία, με τον Άνθρωπο. Σε ένα Δήμο που θα:
 Λειτουργεί με Δημοκρατικό Προγραμματισμό και Λογοδοσία, με συγκεκριμένους Κανόνες Διαφάνειας και με Αποκεντρωτική λογική, για να εξυπηρετούνται οι πολίτες στον τόπο που ζουν και να εκλείψει η ανάγκη για πελατειακές σχέσεις.

 Μεριμνά για την Πολιτική Προστασία και θα διαθέτει σχέδια για την αντιμετώπιση ακραίων φαινομένων, με έμφαση στην πυροπροστασία..

 Μεριμνά για την ενίσχυση της αστυνόμευσης και της ασφάλειας της περιοχής.

 Λειτουργεί χωρίς διακρίσεις για τους εργαζομένους, με ‘’ανθρώπινες’’ και ‘’κατάλληλες’’ συνθήκες εργασίας, ώστε να προσφέρονται ‘’καλές’’ υπηρεσίες στους Δημότες.
Αγαπητοί συμπολίτες

Οι συγκεντρωτικές, αδιαφανείς, πελατειακές λογικές και η δουλειά χωρίς όραμα, σχέδιο και σύστημα, της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής του κ. Ζαμάνη, με τις πολύ δυσμενείς συνέπειες για την καθημερινότητα των Πολιτών, αλλά και για το μέλλον του τόπου, μας προκαλούν όλους.
Στη ‘’Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο’’ με επικεφαλής τον υποψ. Δήμαρχο Γιάννη Καλαφατέλη, με το όραμα, το σχέδιο, τη γνώση και τη θέληση που διαθέτουμε, μπορούμε να ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση, να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, δηλ. την ιστορία, το εξαιρετικό περιβάλλον και το πλούσιο ανθρώπινο δυναμικό της, να πετύχουμε τους παραπάνω στόχους μας.
Στην προσπάθεια μας αυτή θα συγκλίνουμε τις πιο δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας. Άλλωστε το έχουμε ήδη κάνει πράξη με τη σύγκλιση τριών Παρατάξεων –Κινήσεων, για τη δημιουργία της ’’Δύναμης Ευθύνης’’.
Ας παραβλέψουμε λοιπόν τις διαδόσεις και τα μυθεύματα που όλο αυτό το διάστημα δηλητηριάζουν τη Δημοτική ζωή, αποπρασανατολίζοντας από τα πραγματικά προβλήματα. Όλα αυτά οφείλονται στην ένδεια θέσεων και στα αδιέξοδα που έχει συσσωρεύσει η τελευταία 5ετία του κ. Ζαμάνη.
Να προσέλθουμε όλοι στις κάλπες της Κυριακής 2 Ιουνίου, να γυρίσουμε σελίδα, δίδοντας μια μεγάλη νίκη στην Παράταξη μας για να κάνει το όραμα, Πράξη.

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕΙ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ