Απογοητευμένος ο Βασίλης Κοκμοτός, ευχαριστήριο με αιχμές για μη στήριξή του…

Διαβάστε την ανακοίνωση, με νόημα, του πρώην αντιδημάρχου παιδείας Βασίλη Κοκμοτού, ο οποίος δεν κατάφερε, οριακά, να εκλεγεί στο Δημοτικό Συμβούλιο…

«Μέσα απ’ την καρδιά μου οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους περίπου 400 συνδημότες που με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν στις πρόσφατες εκλογές.

Λόγω έλλειψης χρόνου, είτε εξαιτίας προσωπικών και οικογενειακών προβλημάτων που ανέκυψαν στο διάστημα της προεκλογικής περιόδου, είτε λόγω του ότι, όπως κάνω πάντα, εργάστηκα για την ομάδα και αμέλησα τον προσωπικό εκλογικό αγώνα, δεν ενημέρωσα πολλούς φίλους – συνδημότες για την υποψηφιότητά μου. Η στήριξή τους για το λόγο αυτό, αποκτά για μένα διπλή αξία.

Ασχολούμαι χρόνια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και με εκλογικές διαδικασίες, αλλά σ’ αυτές τις εκλογές πήρα πρωτόγνωρα μαθήματα για ανθρώπους, πράγματα και καταστάσεις, από αρκετές όμορφες στιγμές και από άλλες κακές που με κατέκλυσαν με δυσάρεστα συναισθήματα.

Σεβόμενος όλους τους υποψήφιους κράτησα τον εαυτό μου μακριά από μικροπρέπειες, στείρες αντιπαραθέσεις και αθέμιτες ενέργειες, παραβλέποντας το προσωπικό εκλογικό όφελος.
Κρατώ τα θετικά της προεκλογικής διαδρομής, αλλά προτιμώ (χωρίς να τα ξεχάσω) να αφήσω πίσω τα αρνητικά από τη μελλοντική μου πορεία.

Η ομορφιά και η ικανοποίηση της προσφοράς δεν μου επιτρέπει, σε καμία περίπτωση να παραμείνω αμέτοχος – θεατής.
Δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω να παρακολουθώ τα δρώμενα του Δήμου μας και να ασχολούμαι ενεργά για το καλό του τόπου μας.
Όμως, πλέον, έχοντας βγει από τη διαδικασία σοφότερος έχω τη δυνατότητα να κάνω τις επιλογές μου με σωστότερα κριτήρια.

Συγχαρητήρια, στον επόμενο Δήμαρχο κ. Γιάννη Καλαφατέλη, στους εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους και σε όλους τους υποψήφιους για τον εκλογικό τους αγώνα.

Εύχομαι ειλικρινά, ο Δήμαρχος, όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις, τα μέλη του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και τα Τοπικά Συμβούλια, να ακολουθήσουν τις προσταγές της απλής αναλογικής και με συνεργασία, που ούτως ή άλλως είναι μονόδρομος, να εργαστούν για το καλό του τόπου μας.

Σας ευχαριστώ για μια ακόμη φορά !!!

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΜΟΤΟΣ»

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ