ΑΣΑΔ: Γιορτή Χάντμπολ στο Δήμο Διονύσου, το Σάββατο 28/9

Η Ο.Χ.Ε. συμπληρώνει φέτος 40 χρόνια λειτουργίας και στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων πραγματοποιεί γιορτές χάντμπολ “Το Χάντμπολ στις γειτονιές της Ελλάδος” σε συνεργασία με τα κατά τόπους αθλητικά σωματεία και τους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενταγμένα στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «BE ACTIVE».

Στο πλαίσιο των εορτασμών ο Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ) Χάντμπολ εντάχθηκε στο πρόγραμμα το οποίο προβλέπει το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 το πρωί,  τα παιδιά των δημοτικών σχολείων θα έχουν την ευκαιρία σε μία ημέρα να αναβιώσουν το παιχνίδι στη γειτονιά, να παίξουν χάντμπολ, να αθληθούν, να ψυχαγωγηθούν και να γνωρίσουν διεθνείς αθλητές και αθλήτριες.

Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων:

α.       Από 10πμ έως 11.30πμ στην ΔΕ Διονύσου, στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Διονύσο.

β.       Από 12.30μμ έως 2μμ στην ΔΕ Κρυονερίου,  στο  γήπεδο ποδοσφαίρου.

Τα παιδιά θα μπορούν ανά ηλικία και φύλλο να φτιάξουν τις ομάδες τους και να παίξουν χάντμπολ. Όλα τα παιδιά που θα πάρουν μέρος θα παραλάβουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής .

Για την πραγματοποίηση κάθε εκδήλωσης η Ο.Χ.Ε. διαθέτει τέρματα για δύο (2) υπαίθρια γήπεδα, ομοσπονδιακούς προπονητές και διαιτητές. Ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου Χάντμπολ  διαθέτει τα νερά , τις μπάλες, τις σαλιάρες και ότι άλλο αθλητικό υλικό απαιτηθεί.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Γ. Γραμματέας της ΟΧΕ κ. Κώστας Σταματιάδης και ο Πρόεδρος της ΕΣΧΑ κ. Δημήτρης Σταυρακάκης.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ