ΑΣΑΔ: Πραγματοποιήθηκε σε Διόνυσο και Κρυονέρι, η δράση «Το Χάντμπολ στις γειτονιές της Ελλάδας»

Περισσότερα από 100 παιδιά, από τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Διονύσου, πήραν μέρος το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, στις εκδηλώσεις «Το Χάντμπολ στις γειτονιές της Ελλάδας», που συνδιοργάνωσαν η ΕΑΠ/ΟΧΕ, η ΕΣΧΑ και ο ΑΣ Άνοιξης Διονύσου (ΑΣΑΔ) με την υποστήριξη του Δήμου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 40 χρόνια χειροσφαίρισης στην Ελλάδα και του ευρωπαϊκού προγράμματος BE ACTIVE.

Οι επίδοξοι μελλοντικοί αθλητές αναβίωσαν το παιχνίδι στη γειτονιά, στις δράσεις στην ΔΚ Διονύσου και την ΔΚ Κρυονερίου , εξοικειώθηκαν με το άθλημα του Χάντμπολ, διασκέδασαν και απόλαυσαν το παιχνίδι, υπό την καθοδήγηση του προπονητή του ΑΣΑΔ Σωτήρη Τοντόροβιτς και των συνεργατών του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Διονύσου κ. Νίκος Καρυστινός και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου κ. Χρήστος Τσεβάς.

Ο πρόεδρος του ΑΣΑΔ κ. Μάριος Λουκάτος ενημέρωσε τους γονείς για το ΔΩΡΕΑΝ πιλοτικό πρόγραμμα που διοργανώνει φέτος ο σύλλογος για την εκμάθηση του αθλήματος στα παιδιά ηλικίας από 6-12 ετών, το οποίο περιλαμβάνει διδασκαλία μια φορά την εβδομάδα, αμέσως μετά το ολοήμερο, 4μμ-5μμ (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής) :

α. κάθε Τετάρτη στο 2ο Δημοτικό Διονύσου (για τα δημοτικά Διονύσου, Δροσιάς, Ροδόπολης και Σταμάτας)

β. κάθε Παρασκευή στο 2ο Δημοτικό Αγ. Στεφάνου (για τα δημοτικά Κρυονερίου, Αγ. Στεφάνου και Άνοιξης).

Όσα παιδιά επιθυμούν να ασχοληθούν περισσότερο με το άθλημα του χάντμπολ, θα μπορούν να ενταχθούν στα αντίστοιχα, της ηλικίας τους, τμήματα του ΑΣΑΔ (Κ12-Κ10-Κ8) και να κάνουν προπονήσεις στο κλειστό Άνοιξης.

Ο ΑΣΑΔ υπενθυμίζει την φετινή συνεργασία του συλλόγου με την εταιρεία BIC VIOLEX στην Άνοιξη που επιχορηγεί με 80% την μηνιαία συνδρομή των αγοριών Α και Β γυμνασίου που θα βγάλουν αγωνιστικό δελτίο στο σύλλογο μέχρι 13 Οκτωβρίου.

Πληροφορίες & εγγραφές 6944866067 και στη σελίδα του συλλόγου στο fb «Α.Σ. Άνοιξης Διονύσου- ΑΣΑΔ Χάντμπολ»

Χορηγοί της εκδήλωσης και του συλλόγου είναι η ΑΜΚΕ “ΑΙΓΕΑΣ” του εφοπλιστή κ. Αθανάσιου Μαρτίνου, η εταιρεία BIC VIOLEX, η εταιρεία DIONYSSOSMARBLΕ , ο φούρνος ΚΑΡΡΑΣ στην Άνοιξη και το σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ