ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ: Επιβεβαίωση για τα φυλλάδια σε βάρος του Γ.Καλαφατέλη…

Η παράταξη του νυν Δημάρχου Δ.Ζαμάνη δημοσιοποίησε, επίσης, μέρος του υπομνήματος του επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ για την υπόθεση των “Νερών του Κρυονερίου”.

“ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ κ. ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ

Στο τελευταίο προεκλογικό μας φυλλάδιο ενημερώσαμε ότι ο κ. Καλαφατέλης είναι ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ για τα αδικήματα της ΑΠΙΣΤΙΑΣ και της ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ σε βάρος του Δήμου και τον καταγγείλαμε διότι ΣΙΩΠΑ ΕΝΟΧΑ αρνούμενος πεισματικά να δώσει οποιαδήποτε σχετική εξήγηση στο εκλογικό σώμα.

Η (μη) απάντηση από πλευράς κ. Καλαφατέλη ήταν «να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα» καταλήγοντας ως εξής: «Λοιπόν, καθαρές κουβέντες κ. Ζαμάνη. Είσαι ένας ψεύτης. Ένας αισχρός συκοφάντης. Ένας πολιτικός απατεώνας με εξαιρετικές επιδόσεις στην πολιτική αλητεία».

Παραθέτουμε στη συνέχεια αποσπάσματα από την πρώτη και την τελευταία σελίδα της σχετικής από 13-5-2019 Απολογίας του σχετικά με τα συγκεκριμένα πιό πάνω αδικήματα που αφορούν την οικονομική ατασθαλία της πολύκροτης υπόθεσης «Νερά του Κρυονερίου».

Αποδεικνύεται λοιπόν ότι ο ίδιος ο κ. Καλαφατέλης ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ βεβαιώνει την αλήθεια των λεγομένων μας.

Καθαρές κουβέντες λοιπόν κ. Καλαφατέλη:

ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ

Σταμάτα λοιπόν την ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ σου καλυπτόμενος πίσω από ύβρεις και δώσε εξηγήσεις ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ στο εκλογικό σώμα για τη συγκεκριμένη οικονομική ατασθαλία που συγκλονίζει την κοινωνία του Δήμου Διονύσου.

Υ.Γ. Ευκαιρία είναι να το πράξεις στη σημερινή σου προεκλογική ομιλία, αλλιώς φυγομαχείς. Και, χρησιμοποιώντας το δικό σου λεξιλόγιο κ. Καλαφατέλη, ο καθείς μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του ποιός είναι ο «ψεύτης», ο «αισχρός συκοφάντης» και ο «πολιτικός απατεώνας με εξαιρετικές επιδόσεις στην πολιτική αλητεία».”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ