ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: “Ο απερχόμενος Δήμαρχος παραδέχθηκε ότι ανέθεσε σε ανήλικα παιδιά 16 και 17 ετών τη διανομή προεκλογικού υλικού…”

Διόνυσος, 31 Μαΐου 2019

Εντολή Εισαγγελέα για τα παράνομα φυλλάδια: «Να αποσυρθούν άμεσα από παντού»

Σήμερα, Παρασκευή 31/5/19 το απόγευμα, στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου στον Άγιο Στέφανο, ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Διονύσου παραδέχθηκε ότι ανέθεσε σε ανήλικα παιδιά 16 και 17 ετών τη διανομή προεκλογικού υλικού.

Τα έξι ανήλικα παιδιά επιβεβαίωσαν ότι παρέλαβαν τα έντυπα φυλλάδια από το Δημαρχείο, τα οποία είχαν φωτοτυπηθεί εκεί και τους παραδόθηκαν για διανομή από αιρετούς της παράταξης του κ. Ζαμάνη έναντι αμοιβής 50 ευρώ για το καθένα.

Η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Υπηρεσίας κ. Τσιρώνη επιλήφθηκε του γεγονότος και παρήγγειλε στον κ. Ζαμάνη, μέσω του Διοικητή του Α.Τ., την άμεση απόσυρση των παράνομων φυλλαδίων από παντού.

Από πλευράς «Δύναμης Ευθύνης» δεν υποβάλαμε επί τόπου μηνύσεις, κατά των κυρίως υπευθύνων, ώστε να προστατευθούν τα ανήλικα παιδιά που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Με τον πιο επίσημο τρόπο αποκαλύφθηκε το ποιόν και το ήθος του κ. Ζαμάνη.

Η πολιτική απάντηση θα δοθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου και εμείς επιφυλασσόμαστε για την άσκηση των νομίμων ενδίκων μέσων κατά των κυρίως υπευθύνων και του κ. Ζαμάνη προσωπικά.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ