ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ: “Οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ διακινούν κατάπτυστα φυλλάδια – Ψεύτης και συκοφάντης ο Δ.Ζαμάνης…”

Διαβάστε τη σκληρή ανακοίνωση της παράταξης, η οποία κάνει λόγο για προσπάθεια προσβολής της προσωπικότητας και του κύρους του Γιάννη Καλαφατέλη.

“Μαύρη προπαγάνδα και πολιτική αλητεία

Δημότες και Δημότισσες του Διονύσου.

Τρεις μόλις μέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των εκλογών, και ενώ η «Δύναμη Ευθύνης» προηγείται με ποσοστό 40% και με καθαρή διαφορά 10 ποσοστιαίων μονάδων από τους «Ανοιχτούς Ορίζοντες», ο κ. Ζαμάνης και το σκοτεινό Διευθυντήριο που τον καθοδηγεί επιλέγουν για άλλη μια φορά την ψευδολογία και την συκοφαντία αντί της πολιτικής αντιπαράθεσης με επιχειρήματα.

Πρόκειται για συστηματική προσπάθεια προσβολής της προσωπικότητας και του κύρους του επικεφαλής Γιάννη Καλαφατέλη με λασπολογία, που σχεδιάστηκε, οργανώθηκε και εκτελείται μεθοδικά καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Μετά από την ψυχρολουσία της πρώτης Κυριακής, οι προπαγανδιστές στέρεψαν από ιδέες και η εικονική πραγματικότητα των προεκλογικών φυλλαδίων δεν πείθει κανένα. Και το Διευθυντήριο συνεχίζει με τις μεθόδους που γνωρίζει καλά. Σε κάθε Δημοτική Κοινότητα κυκλοφορούνται φυλλάδια με το λογότυπο των «Ανοιχτών Οριζόντων» και με κατάπτυστο περιεχόμενο, για την ενημέρωση, δήθεν, των πολιτών.

Λοιπόν, καθαρές κουβέντες κ. Ζαμάνη. Είσαι ένας ψεύτης. Ένας αισχρός συκοφάντης. Ένας πολιτικός απατεώνας, με εξαιρετικές επιδόσεις στην πολιτική αλητεία.

Την πολιτική απάντηση και καταδίκη θα την πάρεις την Κυριακή, στις 2 Ιουνίου.

Και για λόγους αρχής θα ασκηθούν, αυτονόητα, όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
Δύναμη Ευθύνης για τον Διόνυσο”

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ