Έφυγε ο πρώην Πρόεδρος του “ΟΙΟΝ” και αξιόλογος άνθρωπος, Νίκος Κωνσταντίνης

Απεβίωσε ο πρώην πρόεδρος του ΟΙΟΝ Αγίου Στεφάνου Νίκος Κωνσταντίνης. Ο εκλιπών υπήρξε μεταξύ άλλων ένας ανιδιοτελής και αξιόλογος άνθρωπος του αθλητισμού και όχι μόνο. Το edionysos.gr εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ακολουθεί η δήλωση του OION Αγίου Στεφάνου αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσου, του οποίου ο εκλιπών υπήρξε μέλος.

ΟΙΟΝ Αγίου Στεφάνου

“Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την ξαφνική απώλεια του Πρώτου Προέδρου του ΟΙΟΝ Νίκου Κωνσταντίνη. Του ανθρώπου που μαζί με άλλους συντοπίτες μας ίδρυσαν πριν από 30 περίπου χρόνια το ΟΙΟΝ (μετά από δική του πρόταση σαν Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Α’ Δημοτικού) με μοναδικό στόχο την υγιή απασχόληση των νέων στον αθλητισμό και τον υγιή ανταγωνισμό όπως συνήθιζε να λέει ο ίδιος!!!
Χαιρόμαστε πραγματικά που μας δόθηκε η ευκαιρία να τον βραβεύσουμε πέρυσι τον Φεβρουάριο για όσα προσέφερε στο Σωματείο μας αλλά και στην τοπική κοινωνία!!!
Λυπούμαστε που δεν θα συνεχίσει να μας προσφέρει καθώς κάθε φορά που ερχόμασταν σε επαφή μόνο προτάσεις και ιδέες για νέα πράγματα μας μετέφερε!!!
Το Δ.Σ. του “ΟΙΟΝ” εκφράζει τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά του”.

ΣΥΡΙΖΑ Διονύσου

“Συντρόφισσες,οι η Οργάνωσή μας, η Αριστερά, θρηνεί την απρόσμενη απώλεια του συντρόφου μας Νίκου Κωνσταντίνη. Μάχιμος,δραστήριος,ανήσυχος,πάντα παρών σε όλους τους αγώνες της Αριστεράς, αποτέλεσε το ζηλευτό παράδειγμα για πολλούς από εμάς.
Στην οικογένειά του,στους φίλους του εκφράζουμε τα Θερμά μας συλλυπητήρια και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο.

Σύντροφε η μνήμη σου θα μας συνοδεύει στους αγώνες μας.
Καλό σου ταξίδι

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΟΝΥΣΟΥ”

 

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ