Εντυπωσίασε η συναυλία με τίτλο “Από την Όπερα… στα τραγούδια της Παρέας”

ΣΥΝΑΥΛΙΑ

Από την Όπερα …..στα τραγούδια  της  Παρέας

Το Σάββατο  6 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Πνευματικό κέντρο Αγ. Στεφάνου , η υψηλής πολιτιστικής αξίας εκδήλωση με τίτλο Από την Όπερα ….. στα τραγούδια της  Παρέας , η οποία ήταν ένα μελωδικό ταξίδι με τραγούδια από γνωστές Όπερες και Musicals, αλλά και διαχρονικά τραγούδια  Ελλήνων  Συνθετών , πού έγιναν μεγάλες επιτυχίες στο πέρασμα του χρόνου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αφιλοκερδώς καταξιωμένοι λυρικοί καλλιτέχνες , συνοδευόμενοι στο πιάνο από τον καθηγητή του Ελληνικού Ωδείου κ. Σάκη Βούλγαρη .

Την Καλλιτεχνική επιμέλεια, την Σκηνοθεσία , την Μουσική διδασκαλία και την Διεύθυνση της εκδήλωσης, είχε η καθηγήτρια του Ελληνικού Ωδείου κα Έφη Αδειλίνη – Μπομπή.

Η εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διονύσου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκλεγμένος  Δήμαρχος Διονύσου κ. Ι. Καλαφατέλης , ο Δημοτικός Σύμβουλος Διονύσου κ. Ι. Φωτάκης , η πρώην Αντιδήμαρχος Διονύσου κα Θ. Σαραντάκη , φίλες και φίλοι από τον καλλιτεχνικό χώρο , καθώς και περισσότεροι από 250 εκλεκτοί  συμπολίτισσες και συμπολίτες μας, στο κατάμεστο Πολιτιστικό κέντρο Αγ. Στεφάνου , οι οποίες και οι οποίοι, στην τρίωρη παράσταση , απήλαυσαν μία πανδαισία μουσικής και καλλιτεχνικής ερμηνείας, αλλά και τραγούδησαν, μαζί με τους καλλιτέχνες, τις μεγάλες Ελληνικές επιτυχίες .

Ακολουθούν ενδεικτικές σκηνές από την εξαιρετική αυτή παράσταση.

arthra ΣΥΝΑΥΛΙΑ 06.07.19

 

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ