Επιτυχημένη η εκδήλωση-πολιτική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Παντελή Ασπραδάκη στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε η συμμετοχή των πολιτών στην κεντρική πολιτική ομιλία που πραγματοποίησε τη Δευτέρα 1η Ιουλίου στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου ο υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής με το ΚΙΝΑΛ Παντελής Ασπραδάκης.

Οι πολίτες γέμισαν ασφυκτικά τόσο την αίθουσα που έγινε η εκδήλωση όσο και τον περιβάλλοντα χώρο, δίνοντας μήνυμα μεγάλης και δυνατής στήριξης στον Παντελή Ασπραδάκη λίγες ημέρες προ των εκλογών.

Τον Παντελή Ασπραδάκη παρουσίασε ο φίλος και συνάδελφός του από την ΕΡΤ κ. Κοντιζάς, ο οποίος τον περιέγραψε ως έναν αξιόλογο άνθρωπο που πρέπει να είναι στο ελληνικό κοινοβούλιο για να εκπροσωπήσει τους απλούς πολίτες της Ανατολικής Αττικής. «Είναι ένας κανονικός άνθρωπος ο Παντελής όπως εσείς. Έχει την εμπειρία από την ενασχόλησή του με τα κοινά τόσο με την Αυτοδιοίκηση όσο και με την πολιτική, ξέρει τα προβλήματα της περιοχής και έχει τα προσόντα και τα εχέγγυα να συμβάλλει θετικά σε πολλά επίπεδα είπε ο κ. Κοντιζάς.

Στην ομιλία του ο Παντελής Ασπραδάκης μίλησε με απλό και στοχευμένο λόγο για όλα. Για τις παθογένειες που μαστίζουν τη χώρα, για τα προβλήματα της Ανατολικής Αττικής αλλά και για τα θέλω των πολιτών την επομένη των εκλογών, ώστε η Ελλάδα να μπει σε δρόμους ανάπτυξής και δημιουργίας.

«Οι πολίτες δεν πείθονται πια με τα εύκολα λόγια και ζητάνε να αλλάξουν οι παθογένειες του παρελθόντος, ώστε η ζωή τους να γίνει καλύτερη», είπε συγκεκριμένα.

Τόνισε ότι οι Έλληνες θέλουν περισσότερη ασφάλεια και μείωση της εγκληματικότητας, καλύτερη παιδεία και δικαιοσύνη, λιγότερους φόρους και λιγότερη γραφειοκρατία, περισσότερες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη. Ανάδειξε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα -διαχρονικά- της Δημοκρατικής Παράταξης έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και τις θετικές και μεγάλες μεταρρυθμίσεις, τα έργα υποδομής και τις κοινωνικές κατακτήσεις που έγιναν επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.
Σημαντική στιγμή της ομιλίας του ήταν η έκκληση για εθνική ενότητα, συνεννόηση και συνεργασία όλων των πολιτικών δυνάμεων προκειμένου ως λαός και κράτος να είμαστε ενωμένοι στα εθνικά μας θέματα.

Σε σχέση με τα άλυτα θέματα της Ανατολικής Αττικής ζήτησε συνεργασία και συγκροτημένο σχεδιασμό Πολιτείας και Αυτοδιοίκησης συνολικά, ώστε οι πολίτες να ζουν με ασφάλεια σε καλύτερες και πιο οργανωμένες τοπικές κοινωνίες.
Στη συνέχεια περιέγραψε -σε γενικές γραμμές- το πρόγραμμα «ΕΛΛΑΔΑ» του ΚΙΝΑΛ και τους βασικούς στόχους του, ζητώντας από τους υποστηρικτές του και τους πολίτες δυναμική στήριξη στο ΚΙΝΑΛ ενόψει εκλογών: «Ο κόσμος θα έρθει μαζί μας, μας πλησιάζει, απλά θέλει να τον πλησιάσουμε και εμείς. Δεν είναι ευχαριστημένος ούτε από τη Νέα Δημοκρατία ούτε από το ΣΥΡΙΖΑ, μπορούμε να του δώσουμε ελπίδα, μπορούμε να είμαστε εμείς ή αξιόπιστη αντιπολίτευση».

Τέλος αφού ευχαρίστησε την οικογένειά του, τους δεκάδες εθελοντές που στηρίζουν την υποψηφιότητά του και τους παρευρισκόμενους πολίτες, ζήτησε τη στήριξη των πολιτών στην υποψηφιότητα του:

«Διαδώστε την υποψηφιότητα μου παντού, γιατί εγώ δεν έχω άλλους μηχανισμούς. Εσείς και η οικογένειά μου είστε οι μοναδικοί μου συμπαραστάτες και η δύναμή μου.
Η φωνή σας ήταν, είναι και θα είναι η φωνή μου!» ήταν τα λόγια με τα οποία έκλεισε την ομιλία του μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα των πολιτών.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ