Επιτυχημένη η κοπή πίτας από τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Διονύσου

ΚΟΠΗ  ΠΙΤΑΣ

Την  Παρασκευή 10.01.2020 το βράδυ , έγινε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας του Συλλόγου στην ταβέρνα ‘’ Αυλή ‘’ στην Ροδόπολη , με πλούσιο και εκλεκτό μενού  , παρουσία περισσοτέρων από 100 συμπολιτών μας , μελών και φίλων του Συλλόγου μας.

Οι συμπολίτες μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση μας αυτή έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την άψογη οργάνωση και πραγματοποίηση της εκδήλωσης , εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς τον Σύλλογο μας , ευχόμενοι να επαναλάβουμε ανάλογες πετυχημένες εκδηλώσεις και στο μέλλον.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους , ο  Δήμαρχος  Διονύσου κος Ι. Καλαφατέλης  , ο Αντιδήμαρχος Στρατηγικού  Χωροταξικού Σχεδιασμού και Υποδομών κος Ι. Φωτάκης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας , Πολιτισμού, Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κος Ν. Καρυστινός , ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κος Ι. Τσουδερός , οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι της Δ.Κ.Διονύσου κα Π. Οικονομάκου και κα Δ. Ιατρού και ο Κοινοτικός Σύμβουλος της Δ.Κ. Άνοιξης κος Γ. Κομνηνάκης , η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Α. Τόκα , ο Πρόεδρος της χορωδίας ΣΕΜΕΛΗ κος Α. Καφαντόγιας , η πρώην Αντιδήμρχος Διονύσου κα Θ. Σαραντάκη και οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Διονύσου κος Α. Μπούσμπουρας , κος Α. Λίτσας και κος Θ. Κυριακόπουλος , και ο πρώην Πρόεδρος του Συλλόγου κος Ι. Χατζηνικολαΐδης , αλλά και πλήθος καταξιωμένων και επωνύμων συμπολιτών μας.

Στην σύντομη  ομιλία του ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Κ. Μπομπής , αφού ευχήθηκε σε όλες και όλους  ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ  , ΥΓΕΙΑ , ΔΥΝΑΜΗ , ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ  και κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία για το 2020 , ανέφερε επιγραμματικά τους ΣΤΟΧΟΥΣ του Συλλόγου για την Νέα Χρονιά.

Ο Σύλλογος θα βοηθήσει και θα στηρίξει την νέα Δημοτική Αρχή για την επίλυση  των σοβαρών θεμάτων της Δ. Κ. Διονύσου, πού αναφέρονται στην προστασία των ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ , του ΑΙΩΝΟΒΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ, και του ΤΥΠΕΤ και την ανάδειξη του χορηγικού μνημείου του ΙΕΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Επίσης θα συνεχίσει να κάνει παρεμβάσεις για θέματα κοινωνικού χαρακτήρα , όπως είναι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ  για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών (πυρκαγιών , χιονοπτώσεων και πλημμυρών ) , αλλά και για την αποφυγή τοποθέτησης ΔΙΟΔΙΩΝ  στην περιοχή μας.

Ο Σύλλογος θα συνεχίσει την πραγματοποίηση δύο εθελοντικών ΑΙΜΟΔΟΣΙΩΝ τον χρόνο , δράση πού πραγματοποιεί ανελλιπώς τα τελευταία 25 χρόνια .Επίσης θα  συνεχίσει την οργάνωση πολιτιστικών δραστηριοτήτων σε συνεργασία και με άλλους πολιτιστικούς φορείς της περιοχής μας.

Ο Πρόεδρος τέλος απευθυνόμενος , εκτός από τα μέλη , στους φίλους του Συλλόγου , αλλά και σε όλους τους ενεργούς πολίτες της Δ.Κ. Διονύσου και όχι μόνον , τόνισε την ανάγκη  να πλαισιώσουν το Σύλλογο μας και να ενδυναμώσουν με την παρουσία τους , την δράση του.

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

 

Ο  Πρόεδρος              Η  Γραμματέας

Κ.  Μπομπής                Μ.  Σοφού

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ