Εργαζόμενοι Δήμου Διονύσου (ΣΥ.ΔΗ.Κ.Υ.): “Απευθύνουμε έκκληση σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις για να ψηφιστεί ο νέος ΟΕΥ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.ΔΗ.Κ.Υ

Στις 19/7/2022 βρεθήκαμε και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο για να παρακολουθήσουμε την συζήτηση για τον ΝΕΟ Ο.Ε.Υ. του Δήμου μας. Οι ελπίδες μας αναπτερώθηκαν βλέποντας μεγάλο ποσοστό των Δημοτικών Συμβούλων να έχουν προσέλθει για την συζήτηση του. Δυστυχώς όμως  παρατηρήσαμε μόνο διαξιφισμούς και στείρα συζήτηση χωρίς εποικοδομητικές προτάσεις. Ακούσαμε για λογοκλοπές, για το 0,7% των υπαλλήλων που θα έπρεπε – κατά την γνώμη κάποιων-να έχει ο Δήμος μας, δηλαδή να μειωθούν οι υπάλληλοι του Δήμου, πράγμα αδιανόητο για τα σημερινά δεδομένα.

Έχουμε ήδη αναφέρει πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη ενός σύγχρονου Ο.Ε.Υ. για την εξυπηρέτηση των Δημοτών, για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας καθώς και για την διασφάλιση των συναδέλφων μας.

Για μία ακόμη φορά κάνουμε έκκληση στους αιρετούς του Δήμου ανεξαρτήτως πολιτικής παράταξης να δώσουν άμεσα λύση στην ψήφιση του νέου Ο.Ε.Υ..

Ο νέος Ο.Ε.Υ. είναι προς όφελος όλων μας, περιμένουμε εντός του Αυγούστου όλους αυτούς που μίλησαν με τόση θέρμη και ενδιαφέρον για το καλό μας να το κάνουν πράξη καταθέτοντας συγκεκριμένη πρόταση για το νέο Ο.Ε.Υ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΠΑΖΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                        ΜΠΑΚΑΦΟΥΚΑ ΜΙΡΑΝΤΑ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ