Φίλοι Κτήματος Τατοΐου: «Ιστορική στιγμή η αναφορά του πρωθυπουργού στην αξιοποίηση του πρ. Βασιλικού Κτήματος»

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, ο οποίος απευθύνει ευχαριστίες στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και την υπουργό πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και παράλληλα προαναγγέλλει συνέντευξη τύπου μέσα στο Σεπτέμβριο. 

«Προγραμματικές Δηλώσεις Πρωθυπουργού για το Τατόι

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ακούσαμε εχθές από τα χείλη του Πρωθυπουργού τη βούληση της Κυβέρνησης να προχωρήσει άμεσα στην αξιοποίηση του πρώην Βασιλικού Κτήματος Τατοΐου.

Είναι μια ιστορική στιγμή για το Τατόι. Ποτέ άλλοτε Έλληνας Πρωθυπουργός σε προγραμματικές δηλώσεις δεν είχε κάνει αναφορά στο συγκεκριμένο ζήτημα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρωθυπουργό και τους άξιους συνεργάτες του, για το γεγονός ότι επιτέλους το Τατόι μπαίνει ψηλά στην ατζέντα των έργων προς υλοποίηση.

Θερμότατες ευχαριστίες, επίσης, στην άξια Υπουργό Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη που γνωρίζει εξαιρετικά το θέμα και με θέρμη το υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά τώρα από την Υπουργική της θέση.

Ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου θα συνεχίσει αδιάκοπα το έργο στο πρώην Βασιλικό Κτήμα, πάντα σε συνεργασία με τις αρμόδιες κρατικές αρχές. Είναι μια σημαντική στιγμή για όλους μας που υποστηρίξαμε όλα αυτά τα χρόνια την ανάγκη αξιοποίησης του πρώην Βασιλικού Κτήματος.

Μετά από 4,5 χαμένα χρόνια για το κτήμα φαίνεται μια αχτίδα αισιοδοξίας και ελπίδας και θα δουλέψουμε όλοι σκληρά για να επιτύχουμε τους στόχους μας. Στην όμορφη αυτή προσπάθεια σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας. Ο Σύλλογος Φίλων Κτήματος Τατοΐου θα παραχωρήσει τον Σεπτέμβριο συνέντευξη τύπου.

Φίλοι Κτήματος Τατοΐου»

Πηγή: tatoi.org

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ