Φροντιστήριο ΑΠΟΛΥΤΟ: “Είμαστε έτοιμοι για μια νέα δημιουργική σχολική χρονιά”

Αξιότιμοι γονείς,

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός ΑΠΟΛΥΤΟ  καινοτομεί στο χώρο της εκπαίδευσης τα τελευταία 26 χρόνια και βρίσκεται κοντά στους μαθητές με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Το ΑΠΟΛΥΤΟ είναι πιστοποιημένο μέλος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε) καθώς και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (Σ.Ε.Φ.Α.).

Σήμερα που όλα εξελίσσονται ραγδαία,  με βασική πεποίθηση πως η μόρφωση αποτελεί το εχέγγυο μιας επιτυχημένης πορείας , προσφέρουμε πολλαπλές και ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες με κύριο στόχο τη δημιουργία όχι μόνο καταρτισμένων μαθητών αλλά και τη δημιουργία ολοκληρωμένων ατόμων σε πνευματικό  και  ηθικό επίπεδο, ικανών να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις, επιδιώκοντας την ατομική και συλλογική βελτίωση, πιστοί πάντα σε αξίες, ιδανικά και στόχους.

Βάση στην προσπάθειά μας αυτή, αποτελούν οι εξειδικευμένοι και ικανότατοι  καθηγητές μας, στο σύνολο τους επαγγελματίες φροντιστές με πολυετή θητεία στο χώρο της εκπαίδευσης, των οποίων την προσπάθεια  συνδράμει σημαντικά η άρτια οργανωμένη γραμματειακή υποστήριξη.

Στο Φροντιστήριό μας λειτουργούν τμήματα για τις τάξεις Α΄, Β΄και Γ΄Γενικού Λυκείου και ΕΠΑ.Λ. Με βασικό μέλημα τον ίδιο τον μαθητή, η διδασκαλία είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες του, θέτοντας ως δεδομένο τον αυστηρό προγραμματισμό της ύλης ανά μάθημα, βάσει χρονοδιαγράμματος για την έγκαιρη και σωστή ολοκλήρωσή της, βασισμένο πάντα στους κανόνες σωστής αφομοίωσης.

Στο Φροντιστήριό μας λειτουργεί επίσης Κέντρο Μελέτης για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου, για την Α΄Λυκείου και για το ΕΠΑ.Λ. Τα τμήματα μελέτης μας, πέραν της συμβολής τους στην πρόοδο των μαθητών στο σχολείο, βοηθούν τα παιδιά ώστε να υιοθετήσουν μια διαφορετική αντίληψη απέναντι στο διάβασμα μαθαίνοντας να το προγραμματίζουν και να μην χρονοτριβούν. Η σωστή κατανομή του χρόνου και η ουσιαστική ενασχόληση με το εκάστοτε μάθημα, έχει ως αποτέλεσμα περισσότερο ελεύθερο χρόνο, λιγότερο άγχος και βελτιωμένα μαθησιακά αποτέλεσματα.

Με απόλυτη συνέπεια και σεβασμό στους γονείς, ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΑΠΟΛΥΤΟ τους δίνει  τη δυνατότητα ενημέρωσης για την πρόοδο  του παιδιού τους με ποικίλους τρόπους. Εξ’ αρχής   γνωστοποιούνται  οι ημερομηνίες για δύο επίσημες συγκεντρώσεις γονέων που λαμβάνουν χώρα συνήθως τους μήνες Δεκέμβριο και Μάρτιο της εκάστοτε σχολικής χρονιάς.  Παράλληλα, ο κάθε γονιός μπορεί να πληροφορείται την πρόοδο του παιδιού μέσω της ιστοσελίδας του  φροντιστηρίου, www.apolito.gr, χρησιμοποιώντας την αντίστοιχη διαδικτυακή πλατφόρμα και τους προσωπικούς κωδικούς, που του παρέχονται στην αρχή κάθε έτους.

Με στόχο της φιλοσοφίας μας την υλοποίηση των ονείρων των μαθητών μας και εφόδια όλα εκείνα τα εργαλεία που την καθιστούν εφικτή, είμαστε έτοιμοι για την έναρξη μιας νέας δημιουργικής σχολικής χρονιάς.

 

Με εκτίμηση,

οι Υπεύθυνοι Σπουδών

Πετρόπουλος Γιάννης – Μπατζάκας Μιχάλης

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ