Γ.Καλαφατέλης: Δουλειά και συνεργασία ζήτησε από τους 6 νέους αντιδημάρχους Διονύσου αλλά και τους υπηρεσιακούς παράγοντες

Ορίστηκαν οι 6 νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου Διονύσου – Πρώτη συνάντηση της δημοτικής αρχής με υπηρεσιακούς παράγοντες

Με απόφαση του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, ορίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου οι 6 νέοι αντιδήμαρχοι του Δήμου, με θητεία που θα έχει τουλάχιστον ετήσια διάρκεια.
Ακολουθούν οι νέες αντιδημαρχίες και οι δημοτικοί σύμβουλοι στους οποίους ανατέθηκαν οι σχετικές αρμοδιότητες:

Τεχνικών Υπηρεσιών & Δημοτικών Έργων (Στέφανος Κριεμάδης)
Στρατηγικού Χωροταξικού Σχεδιασμού & Υποδομών (Γιάννης Φωτάκης)
Πολεοδομίας & Τοπικών Παρεμβάσεων (Χρήστος Παπαβασιλείου)
Καθημερινότητας & Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (Παναγιώτα Λακαφώση)
Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής (Νίκος Καρυστινός)
Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών (Γιάννης Τσουδερός)

Αμέσως μετά, σε συνέχεια πρόσκλησης του νέου Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συνάντηση στο Δημαρχείο Διονύσου, με τη συμμετοχή των Διευθυντών των υπηρεσιών του Δήμου καθώς και των αντιδημάρχων. Στη συνάντηση συυμμετείχαν, επίσης, ο Ηλίας Υφαντής πρώην αντιδήμαρχος και μέλος της Δράσης Συν-πολιτών Δημιουργία και Διαφάνεια για τον Διόνυσο, συνιστώσας της Δύναμης Ευθύνης και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η πόλη μας, το σπίτι μας» Χρήστος Τσεβάς, ο οποίος αναμένεται να οριστεί εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού.
Ο Δήμαρχος, αφού ευχαρίστησε τους υπηρεσιακούς παράγοντες για τη συμβολή τους στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, ξεκαθαρίζοντας ότι θα σταθεί δίπλα τους σε κάθε δίκαιο αίτημά τους, τους κάλεσε να συνεχίσουν να εργάζονται σε πνεύμα συνεργασίας με τη νέα δημοτική αρχή, με σκοπό την ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου και την επίλυση των υπαρχόντων προβλημάτων.
Ακολούθησε μια πρώτη εποικοδομητική συζήτηση για ορισμένα επείγοντα θέματα, η επίλυση των οποίων θα πρέπει να δρομολογηθεί άμεσα, ενώ ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης ζήτησε από τους Διευθυντές του Δήμου να του υποβάλλουν το συντομότερο δυνατό ένα ενημερωτικό υπόμνημα, το οποίο θα εμπεριέχει απαντήσεις σε ερωτήματα που τους υπέβαλλε αλλά και μια πρώτη λίστα εκκρεμοτήτων, προκειμένου να επιλυθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Στο τέλος ο κος Καλαφατέλης κάλεσε και τους 6 αντιδημάρχους να σταθούν στο ύψος της ευθύνης που τους ανατέθηκε και να εργαστούν με ζήλο, προκειμένου να υπάρξει σύντομα θετικό αποτέλεσμα προς όφελος των δημοτών.

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ