Γιάννης Καλαφατέλης προς “Νέο Διόνυσο”: Ναι σε συνάντηση συνεργασίας αλλά με οριοθετημένη ατζέντα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΣΤΗ ΜΗ ΨΗΦΙΣΗ ΟΕΥ ΚΑΙ LED ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΦΑΤΕΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ “ΝΕΟ ΔΙΟΝΥΣΟ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΙΚΟ ΚΑΡΥΣΤΙΝΟ ΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ
“Αγαπητέ κε Καρυστινέ,

Σε απάντηση της επιστολής σας, για την πραγματοποίηση συνάντησης συνεργασίας και ανταλλαγής απόψεων την προσεχή Τρίτη, καταρχάς σας ενημερώνω ότι δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ  λόγω προγραμματισμένων υποχρεώσεων  όλη την ερχόμενη εβδομάδα, τις οποίες δεν μπορώ να αναβάλλω. Σε κάθε περίπτωση είμαι θετικός στο να πραγματοποιηθεί συνάντηση σε επόμενο χρονικό διάστημα που από κοινού θα προσδιορίσουμε, με την προϋπόθεση να υπάρχει συνοπτική και σαφώς οριοθετημένη ατζέντα θεμάτων, προκειμένου να υπάρχει πεδίο ουσιαστικής συζήτησης.

Παράλληλα θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι εκκρεμεί η θετική αποδοχή σας,  χωρίς προαπαιτούμενα, αναφορικά με τη συνάντηση που ο ίδιος και η παράταξή σας ζητήσατε πρόσφατα από εμένα.

Επιπρόσθετα θα ήθελα να σας γνωρίσω τα ακόλουθα:

1) Παρά το γεγονός ότι κάθε πρωτοβουλία για διάλογο και ανταλλαγή απόψεων είναι ασφαλώς θετική, θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι για να είμαστε ουσιαστικοί και χρήσιμοι στους πολίτες, αυτό που απαιτείται κυρίως είναι η επίδειξη σοβαρότητας και ευθύνης κάθε παράταξης ξεχωριστά μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

2) Δυστυχώς η σημερινή αντιπολίτευση του Δήμου μας, με εξαίρεση την παράταξη «Η Πόλη μας το Σπίτι μας», δεν έχει ψηφίσει σημαντικά θέματα για το Δήμο μας, όπως αυτό του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών και των LED.

3) Να υπενθυμίσω, επίσης, ότι στην πρόσφατη συζήτηση στο ΔΣ για τον ΟΕΥ ο ίδιος δεν υπερψηφίσατε, παρά το γεγονός ότι είχατε ενημερωθεί επί μακρόν και διεξοδικά από τα αρμόδια στελέχη του Δήμου και θα αναμέναμε τουλάχιστον κάποιες διορθωτικές προτάσεις σας.

4) Ακόμη να θυμίσω και το αντιπλημμυρικό έργο της Λεωφόρου Σταμάτας – Δροσιάς, ένα έργο το οποίο κινδυνεύει να καθυστερήσει για μερικά χρόνια ακόμη, με την ψήφο της αντιπολίτευσης, για το χατήρι ενός και μόνο ιδιοκτήτη!  Δυστυχώς την παράνομη απόφαση περί σύστασης δουλείας που υποκρύπτει τροποποίηση την τελευταία στιγμή μιας ώριμης μελέτης, την ψηφίσατε κι εσείς αναλαμβάνοντας τις δικές σας ευθύνες.

Σε κάθε περίπτωση σας δηλώνω ότι πέρα από ανοιχτές επιστολές και κινήσεις εντυπωσιασμού, προέχει να είμαστε όλοι χρήσιμοι για τους πολίτες και το Δήμο μας, στην πράξη και όχι στη θεωρία.

Φιλικά,

Γιάννης Καλαφατέλης
Δήμαρχος Διονύσου

Άγιος Στέφανος,  2/12/22

Κοινοποίηση:

κ. Δ.Ζαμάνη- Ανοιχτοί Ορίζοντες

κ. Κ. Κουριδάκη- Εύπολις

κ. X.Τσεβά – Η Πόλη μας, το Σπίτι μας

κ. Ν. Κλήμη – Μαζί για το Διόνυσο.

κ. Τ. Παντέλογλου-Λαική -Συσπείρωση

τους Ανεξάρτητους Δημοτικούς Συμβούλους

κ. Βασίλειο Φώτο

κα Μαρία Στυλιανού

κ. Θεόδωρο Στάϊκο

τους επικεφαλής Δημοτικών Συνδυασμών και Κινήσεων

κ. Η. Υφαντή – ΔΔΔ

κ. Δ. Ζαφειρόπουλο – ΣΥΝΕΝΑ Βήμα Μπροστά

κα  Κ. Μαϊχόσογλου –  O Διόνυσος του Αύριο”

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ