Γιάννης Καλαφατέλης: “Στο τέλος της τετραετίας οι πολίτες θα αισθανθούν δικαιωμένοι για την επιλογή τους”

Συνέντευξη του Δημάρχου Διονύσου Γιάννη Καλαφατέλη στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα «Free Local News»

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα «Free Local News» (FLN.GR) και τη δημοσιογράφο Βάσω Τσαλαβούτα,  παραχώρησε ο ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης.

Ο κος Καλαφατέλης, αναφερόμενος στους βασικούς άξονες στους οποίους θα επικεντρωθεί κατά τη διάρκεια της θητείας του, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Δήμος Διονύσου υστερεί σε βασικές υποδομές. Θα δώσουμε βάρος στην αποχέτευση, τα έργα ομβρίων και τις ασφαλτοστρώσεις. Επίσης θα μεριμνήσουμε για τη σχολική στέγη, μέσω της δημιουργίας νέων σχολείων. Το όραμά μας όμως περιλαμβάνει τη βελτίωση σε όλους τους τομείς. Θα επιδιώξουμε, στο μέτρο του δυνατού, να εφαρμόσουμε καινοτομίες στο Δήμο μας».

Ο Δήμαρχος Διονύσου απάντησε και στο ερώτημα γιατί τον εμπιστεύτηκαν οι πολίτες: «Οι πολίτες θέλησαν να μας δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία, προκειμένου να ολοκληρώσουμε το έργο της πρώτης τετραετίας. Σίγουρα διέκριναν τη διάθεση, την ειλικρίνεια αλλά και την αποφασιστικότητά μας, για να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα και να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για το Δήμο μας. Για αυτό μας εμπιστεύτηκαν. Έχουμε φτιάξει μια δυνατή ομάδα και πιστεύω ότι στο τέλος της τετραετίας οι πολίτες θα αισθανθούν δικαιωμένοι για την επιλογή τους».

Ο κ.Καλαφατέλης εξήγησε ακόμη γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά: «Μέσω της ενασχόλησης με τα κοινά, πάντα ήθελα να δίνω λύσεις στα προβλήματα προς όφελος των συμπολιτών μου. Αυτό προσπαθώ να κάνω επί πολλά χρόνια και, όπως θέλω να πιστεύω, αρκετές φορές με επιτυχία».

Στο ερώτημα «Τι θα συμβουλεύατε σας νέους, όχι μόνο του δήμου σας, γενικότερα, που δεν ασχολούνται με την πολιτική, τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο» απάντησε: «Θα τους προέτρεπα να ασχοληθούν με την πολιτική, όχι μόνο για να προσφέρουν αλλά και για να αλλάξουν τα πράγματα. Πιστεύω πολύ στους νέους και είμαι χαρούμενος που έχω αρκετούς νέους και αξιόλογους συνεργάτες στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και στη διοίκηση του Δήμου. Μαζί θα ακολουθήσουμε τις προκλήσεις της νέας εποχής»

Ακολουθεί ο σύνδεσμος της συνέντευξης:

https://fln.gr/central/giannis-kalafatelis-tha-epidioxoyme-na-efarmosoyme-kainotomies-sto-dimo-dionysoy/

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ