Η Γεωργία Μαρτίνου υποψήφια βουλευτής Ανατολικής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία

Στις ερχόμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου, η Γεωργία Μαρτίνου, κόρη του εφοπλιστή -και σημαντικού ευεργέτη- Θανάση Μαρτίνου και της Μαρίνας Μαρτίνου, θα είναι εκ νέου υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής.

Η Γεωργία Μαρτίνου έχει επιλέξει να μη μιλάει για τον εαυτό της και γι’αυτό δεν δίνει συνεντεύξεις. Εκτός από τη σεμνότητά που την χαρακτηρίζει -όπως άλλωστε και ολόκληρη την οικογένεια Μαρτίνου ανεξάρτητα από το οικονομικό status που διαθέτουν τα μέλη της- διακρίνεται για την αθόρυβη δουλειά που επιτελεί εντός και εκτός κοινοβουλίου καθώς και για τις πράξεις της. Όλοι όσοι την έχουν γνωρίσει έχουν να πουν μόνο καλά λόγια γι’αυτήν.

Η Γεωργία Μαρτίνου γεννήθηκε το 1975 στην Αθήνα. Φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών και κατάφερε να εισαχθεί 9η στη σχολή Διεθνών κι Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της στην Αθήνα, έφυγε για το Λονδίνο όπου σπούδασε Μαθηματικά στο Imperial College ενώ στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές της σπουδές στην Πληροφορική στο University College London (U.C.L.).

Ξεκινώντας την επαγγελματική της πορεία ασχολήθηκε, όπως ήταν φυσικό, με τα Ναυτιλιακά στο πλευρό του πατέρα της, ενώ δραστηριοποιήθηκε και στον τομέα της πληροφορικής.

Το 2010 εξελέγη πρώτη σε σταυρούς προτίμησης δημοτική σύμβουλος στο νεοσύστατο Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και ανέλαβε τα καθήκοντα Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου.

Στη συνέχεια, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Αττικής με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του 2012, ενώ επανεκλέχθηκε το 2015.

ΠΠ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ