Ηλίας Υφαντής: «Η προσωπική μου συμβολή στο εκλογικό αποτέλεσμα, είναι η απάντησή μου στην πολιτική αθλιότητα και τον εκχυδαϊσμό της πολιτικής αντιπαράθεσης»

Διαβάστε την ανάρτηση του επικεφαλής της «Δράσης Συν-Πολιτών για τη Διαφάνεια και τη Δημιουργία στο Διόνυσο».

«Στο σχεδιασμό μια αποτελεσματικής στρατηγικής είναι σημαντικές οι συνδυασμένες τακτικές κινήσεις και μείζονος αξίας η επιλογή του με ποιόν, πότε και σε ποιο στίβο θα γίνει η αναμέτρηση.

Το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα ανέδειξε πρώτη τη Δύναμη Ευθύνης και δικαίωσε τη Δράση Συν-Πολιτών για τη Διαφάνεια και τη Δημιουργία.

Ταυτόχρονα, και κατά το μέρος που αναλογεί στη δική μου συμβολή, είναι η προσωπική μου απάντηση στην πολιτική αθλιότητα και τον εκχυδαϊσμό της πολιτικής αντιπαράθεσης, στην απεχθή και δυσώδη «Φωνή του Διονύσου», στον παραληρηματικό λόγο του dimotisd, στο προπαγανδιστικό Διόνυσος Post και στα φαιδρά φερέφωνα, τα δραστηριοποιούμενα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η προσωπική μου απάντηση στους σπηλαιανθρώπους, τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς της ασχήμιας, τους εγκλωβισμένους στον διαταραγμένο μικρόκοσμο, όπου ζουν -από επιλογή- τη δική τους κόλαση.
Η προσωπική μου απάντηση στους παρασιτιζόμενους του Πρυτανείου, τους γλοιώδεις οσφυοκάμπτες και τους –κατά Στάλιν- χρήσιμους ηλίθιους.

Είχαμε δεσμευτεί ότι θα επανορθώσουμε. Το πράξαμε. Η αρχή έγινε…»

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ