Ξεκίνησε τη Δευτέρα 17/6 το “Summer Camp 2019” του Δήμου Διονύσου με 1100 παιδιά

Με τη συμμετοχή 1100 παιδιών στην πρώτη περίοδο ξεκίνησε το «Summer Camp 2019»

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου η πρώτη περίοδος των Καλοκαιρινών Δράσεων Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού, «Summer camp Διονύσου 2019», με τη συμμετοχή περισσότερων από 1100 παιδιών, που θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν δωρεάν, ένα χαρούμενο και δημιουργικό καλοκαίρι!

Το «Summer Camp Διονύσου 2019» υλοποιείται σε τρεις περιόδους από 17 Ιουνίου έως 26 Ιουλίου και χωρίζεται σε δύο επί μέρους προγράμματα:
• Το Δημιουργικό – Ψυχαγωγικό Camp, που αποσκοπεί στην κάλυψη καλλιτεχνικών & ψυχαγωγικών αναγκών των παιδιών, καθώς και στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων και των ταλέντων τους και διεξάγεται σε τέσσερα δημοτικά σχολεία σε Άγιο Στέφανο, Άνοιξη, Κρυονέρι και Σταμάτα
• Το Αθλητικό Camp που αποσκοπεί στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παιδιών καθώς και στη διεύρυνση των αθλητικών τους δεξιοτήτων και ικανοτήτων, και διεξάγεται σε δύο Αθλητικά Κέντρα, σε Ροδόπολη – Δροσιά και Άγιο Στέφανο.

Το πρόγραμμα σκοπό έχει τη στήριξη των οικογενειών του δήμου και τη καλοκαιρινή απασχόληση των παιδιών σε συνδυασμό με την ανάπτυξη των διανοητικών και ψυχοσωματικών τους ικανοτήτων. Στόχος του προγράμματος είναι να βοηθήσει – κυρίως – τους εργαζόμενους γονείς του δήμου Διονύσου κατά την περίοδο των θερινών διακοπών των σχολείων και παράλληλα να προσφέρει στα παιδιά ημερήσια, δημιουργική απασχόληση ψυχαγωγίας και γνώσης, μέσα από διάφορες αθλητικές – πολιτιστικές δραστηριότητες.

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης μαζί με τις θερμές ευχές του σε όλα τα παιδιά για ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό καλοκαίρι σημειώνει:
«Είμαστε υπερήφανοι που για 5η συνεχή χρονιά μπορούμε και παρέχουμε δωρεάν υπηρεσίες σε εκατοντάδες οικογένειες του δήμου μας, προσφέροντας στα παιδιά μας υψηλής ποιότητας δημιουργικές δραστηριότητες και ψυχαγωγία μέσα στο καλοκαίρι. Ο στόχος μας και εφέτος παραμένει σταθερός: το «Summer Camp Διονύσου» να λειτουργήσει ως καταλύτης ώστε ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών να είναι πλούσιος σε νέες εμπειρίες, δράση, άθληση και γνώση και ταυτόχρονα να βοηθηθούν οι γονείς την καλοκαιρινή περίοδο».

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ